10 грешки в една връзка, които всички необвързани дами допускат

1843
10 грешки в една връзка, които всички необвързани дами допускат
Снимка: iStock

Не всеки успява да изгради силни връзки. Често това води до грешки в поведението, които обричат жените на самота. Струва си да поработите върху грешките, така че в бъдеще връзката с мъжа да се развие по най-добрия начин.

Грешки в една връзка

Независимост

С това качество, което всъщност не е лошо, много дами започват да злоупотребяват. Те не позволяват на своите избраници да участват в живота им и решават всякакви въпроси, без да искат мнението на любимия човек. В такива случаи мъжете се чувстват безполезни и прекъсват отношенията, защото не виждат смисъл във връзката.

Обиди

Някои дами по някаква причина вярват, че обидите могат да възпитат послушни съпрузи. Мъжете могат да издържат много, да простят известни лудории на любимата си и да се съгласят, че грешат. Ако обаче оплакванията се превърнат в безкраен поток от капризи, представителите на силния пол може да не издържат. Дамите, които искат дълготрайна връзка, трябва да следят емоциите си. Мъжът също се нуждае от подкрепа и има право на капризи и негодувание от време на време.

Недомлъвки

Мъжете по природа са директни и нямат дарбата да четат мисли, затова често не могат да отгатнат вътрешните терзания на половинките си. Заяждане в духа на „трябва да си наясно“, „не виждаш ли“ може да доведе до безкрайни конфликти и раздяла.

Кои са най-лошите грешки в една любовна връзка?

Маниакална загриженост

Грижовното отношение към партньора не означава, че трябва постоянно да дразните с обаждания и съобщения. Много мъже просто се страхуват от такава мания и прекъсват отношенията с досадни дами.

Собственическо чувство

Жените могат да прекалят, когато искат да обявят на света, че имат връзка. Някои принуждават мъжете си да изтрият приятелките от социалните мрежи, други буквално пълнят профилите им с романтични съобщения и променят снимката на мъжа на обща. Това е недопустимо.

Желание за моделиране

Дамите могат несъзнателно да прекратят връзки, ако се намесват твърде активно в живота на своите избраници. По някаква причина някои жени смятат, че са получили "суровината", от която трябва да "изваят" идеалния партньор в живота. След подмятания от рода на „ще си махнеш брадата“, „тези приятели не са за теб“, „твоето хоби е глупаво“, връзката може да приключи.

Небрежност

За да не свърши романтичната приказка, е важно да поддържате имиджа си, а не да се преобразявате в опърпана жена след като той вече ви е «в кърпа вързан».

6 типични грешки в общуването с мъж, поради които раздялата е неизбежна

Прибързаност

Връзките могат да приключат в същия ден, в който са започнали, ако още на първата среща жената започне да обсъжда планове за съвместен живот или дори да избира имена за бъдещи деца. Причината е баналният страх на мъжа. Дайте време на любимия си и не поставяйте ултиматуми от сорта: „Ако ме обичаш, тогава се ожени за мен.“

Сарказъм

Неуместният сарказъм може да съсипе една връзка. Постоянните пренебрежителни забележки могат да бъдат болезнени, така че трябва да се контролирате.

Неспирно бърборене

Жените обичат да говорят и това е известен факт. Учените са установили, че те по принцип произнасят повече думи от мъжете. Понякога обаче е важно да се разграничи потокът от думи. Малко вероятно е мъжът, особено след натоварен работен ден, да издържи на «радио», което не може да бъде изключено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com