10 неща, които се случват, когато намериш ДОБРОТО момче след ужасна връзка

104424
10 неща, които се случват, когато намериш ДОБРОТО момче след ужасна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Има връзки, които до такава степен изпиват силите ти, че след края им търсиш спасителна сламка, за която да се хванеш. Разочарованието те е обладало толкова, че се затрудняваш да прецениш точно новия човек до себе си. Ето няколко неща, които се случват при срещата с доброто момче след живота с лошия герой.

1. Първоначално, очакваш най-лошото. След ужасния край на връзката ти, не очакваш нищо хубаво от никого, на никого не можеш да се довериш. За известно време, дори мислиш, че вече не съществуват свестни мъже.

2. Задълбочаваш се твърде много и преувеличаваш в мислите си. Когато си свикнал да чуваш само лъжи, ставаш изключително прозорлив и наблюдателен. Съсредоточаваш цялото си внимание в изследване на човека до теб, съмняваш се във всяка дума.

7 знака, че сте намерили вашата сродна душа

Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа...

3. Започваш да мислиш, че е твърде добър, за да е истински. След първоначалната преценка, започваш да се отпускаш и да го виждаш в по-добра светлина. Малко по малко започваш да се доверяваш и да се привързваш, но онази лампичка на алармата не спира да проблясва. Да те подсеща да не се доверяваш напълно.

4. Отблъскваш го. Мъжът от миналото е успял да те убеди, че не заслужаваш най-доброто. За това изведнъж, започваш да го избягваш и да си повтаряш, че заслужаваш само да страдаш, а не да си щастлива.

5. Очакваш скандали. Сблъсквала си се с толкова премеждия във връзките си, че много добре знаеш, че нищо не върви по мед и масло. След началния период на влюбването, започваш да очакваш как нещо няма да бъде наред.

6. Започваш да се извиняваш твърде често. Изнервена си постоянно и се измъчваш вътрешно. Извиняваш се често, без дори да има за какво. Настоящият ти партньор започва да вижда болката в очите ти и да се чуди как да помогне, как да излекува разбитото ти сърце.

3 са критичните моменти в една връзка. Как да се справим?

Връзките са сложни. Те са цяла наука, която и цял живот да изследваш, пак няма да дадеш отговори на всичките си въпроси. Има 3 големи е...

7. Появява се въпросът: Дали няма да е по-добре без мен? Не се чувстваш годна за любов и мислиш, че няма какво да му дадеш. А всъщност, грешиш.

8. Опитваш се да компенсираш миналите грешки. След като най-накрая осъзнаеш, че наистина си заслужава, започваш да си припомняш старите си грешки. Даваш всичко от себе си да не ги повториш и се престараваш в желанието си понякога.

9. Най-накрая му се доверяваш. Споделяш му всичко за предишната си връзка. Отдаваш му се напълно и се надяваш да те накара да забравиш болезненото минало.

10. Разбираш какво е ЛЮБОВТА. Осъзнаваш, че стандартите ти за връзка, са далеч от действителността. Получаваш повече, отколкото си очаквала и спираш да се защитаваш. Целта на любовта не е да разбие сърцето ти, а да излекува раните от последното разочарование.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com