10 съвета, които да приложите за по-романтична връзка

2575
10 съвета, които да приложите за по-романтична връзка
Снимка: iStock/Guliver

Никак не е трудно да внесете романтика във връзката си. Ето няколко успешни начина.

1. Шепот. Почти всеки разговор с любим човек може да се превърне в нещо специално, като просто намалите гласа си до секси шепот. По този начин той възприема казаното от вас като тайна, предназначена изключително за двама ви, което невероятно ви сближава.

2. Освежете спомените си. По някакъв начин небрежно помислете за първата си среща или ваканция в екзотичен ъгъл на планетата: колкото по-подробни, толкова по-добре. Първо, за кратко ще ви върне точно в това време, и второ, отново ще ви накара да се замислите какъв късмет имате да се срещнете в този голям и луд свят.

3. Комплимент. Психолозите казват, че тайната на най-щастливите двойки е, че те редовно си правят комплименти и се хвалят дори за най-малките постижения. Може да забележите, че тази риза му подхожда невероятно или че той кара кола като истински професионалист - мъжете обичат, когато галим егото им не по-малко от физическата привързаност.

4. Прегръдка. Много влюбени двойки се гушват в съня си, но се оказва, че дори това не е достатъчно. Отделете няколко минути преди да тръгнете за работа или докато гледате шоуто през нощта, за да прегърнете силно приятеля си. Това ще ви развесели и двамата, ще ви изпълни с хормони на радостта и ще укрепи вашите отношения като цяло.

5. Пригответе закуска и я поднесете направо в леглото. Този малък жест струва повече от хиляда думи и изобщо не става въпрос за това, което ще готвите - бъркани яйца или кроасан с кафе.

6. Инициирайте секс. Когато вие и приятелят ви решите да се оттеглите в спалнята, тялото ви започва енергично да произвежда любовния хормон окситоцин. От време на време поемайте инициативата в свои ръце и провокирайте гаджето си към подвизи в леглото. Той ще почувства, че просто не можете да му устоите и ще се опитате в ролята на сексуален шеф - и всички са доволни! 

7. Изненадайте го. Абонирайте се за любимото му спортно списание, пригответе любимата му пържола за вечеря, просто сложете няколко бутилки бира в хладилника или го посрещнете от работа в супер игриво настроение. Повярвайте ми, скоро той със сигурност ще ви върне "услугата".

8. Направете си масаж. Можете да масажирате раменете му след тежък работен ден в офиса, или можете да организирате истински спа курорт в спалнята (необходими са ароматни свещи, масло и чувствена музика) - всичко зависи от резултата, който искате да постигнете. Първият вариант действа като релаксация и антистрес, вторият е идеална прелюдия за омайващ секс.

9. Предложете да играете игра или още по-добре да започнете някаква нова съвместна дейност. Изучаването на нови неща обединява и укрепва връзката в двойка, а един малък състезателен момент работи не по-зле от афродизиак.

10. Танцувайте с него. Танцувайте, докато готвите заедно вечеря в студена зимна вечер, заведете го на бавен танц на сватба на приятел или просто отидете в клуба с приятеля си. Има нещо неуловимо чувствено и красиво в допира на бузите, ръцете ви и ... други части на тялото в един танцов прилив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com