10 умения на жените, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си вид

13594
10 умения на жените, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си вид
Снимка: iStock/Guliver

Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-важен е външният вид на жената. Мъжете гледат и други нейни качества и умения, които жените дори и не подозират, че ги впечатляват.

Сега ще ви изброим тези 10 умения на нежния пол, от които тяхната мъжка половинка се впечатлява и респектира.

Ето ги и тях:

1. Усмивката

Когато една жена е усмихната, настроението и енергията на мъжа е повишено. Той се чувства добре, усмивката го вдъхновява и го кара да изпитва положителни чувства и емоции. Смехът на жената означава, че тя е щастлива с човека до нея.

2. Кулинарните й умения

Няма какво да го крием - на мъжете им е приятно, когато една жена приготви обяд или вечеря и го направи не по задължение, а защото иска мъжът да се чувства добре. 

3. Забавление и игри

Не е срамно, когато жената предложи на мъжа да играят на игра, подходяща за деца. Ако обичат забавленията, едно "Не се сърди човече" или "Домино" ще разведри и двамата, а и ще си спомнят миговете, когато са били деца. Всичко това разтоварва от напрегнатото ежедневие, което ги заобикаля всеки ден.

4. Разпусната коса на жената

Ако жената реши да си пусне косата, мъжът до нея ще е извънредно щастлив. Не е тайна, че повечето мъже обичат пуснатите коси, които разкрасяват жената. Затова, ако жената е свикнала да е с вързана коса, може да се замисли дали да не започне да я пуска по-честичко.

5. Майчински инстинкт

Мъжете може и да не го осъзнават, но всички те имат нужда от повече нежност, грижа и внимание, подобно на това, което им е давала родната майка, когато са били малки. Затова те са истински щастливи, ако усетят подобно внимание от половинката, която обичат.

6 прости фрази, които мъжете и жените тълкуват различно

6. Истинско поведение

Ежедневни комични ситуации, в които изпада всяка жена

Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни, забавлява ни и дори твърдят, че е в състояние да удължава живота. Всяка ж...

Никой мъж не обича превзети жени. За мъжа е най-важно една жена да се държи истински и да говори чрез сърцето си. Капризите и фалшът вървят само в началото, но доста бързо омръзват, когато отношенията се задълбочат. Мъжът има нужда от жена, която да го уважава и цени, това се постига само, ако тя се държи естествено.

7. Закръглени бедра

Мъжете си падат по тази част на тялото. Затова жената не трябва да се притеснява, когато бедрата са и по-закръглени от обичайното. Даже е добре с гордост да ги подчертае пред мъжа - той ще ги оцени със сигурност. Бедрата са символ на плодовитостта й.

8. Подкрепа и съпричастност

За всеки мъж е най-добре да има до себе си жена, която го подкрепя във всичко. Тя трябва да му дава вдъхновение и да е неговата опора. Той не обича красиви кукли, с които няма какво да си каже.

5 неща в една жена, които отблъскват мъжете

Грешки на жените, които допускат във връзките. Какво отблъсква мъжете? Как трябва да се държи жената? Как да укрепите връзката, ако сте...

5 неща в една жена, които отблъскват мъжете

9. Плътни устни

Когато жената подчертава устните си, това прави впечатление на мъжа. Ако устните на жената са по-тънки, червеното червило може да свърши перфектна работа. То привлича мъжа като магнит.

10. Чувство за хумор

Когато мъжът е изморен и омърлушен, жената до него е в състояние да подобри настроението му. Затова е важно тя да притежава чувство за хумор. Мъжете оценяват това качество и се радват, когато половинката им ги забавлява след тежкия работен ден. Смехът помага на взаимоотношенията, затова е важен фактор в живота на всеки човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com