2012 - година на сексуална еволюция на жените

49972
2012 - година на сексуална еволюция на жените

Ако се вярва на календара на маите, 2012-та е годината, в която на 21 декември ще свърши светът. Според други проучвания, на чиито прогнози станахме свидетели, тази година ще бъде съпроводена от катаклизми, но ще завърши благополучно и хората ще започнат да живеят по-добре. Няма как да сме напълно убедени в нито една от двете теории. За щастие на мъжете обаче, ново проучване доказва, че 2012-та е годината на сексуална еволюция на жените.

Отношението на жените към секса буквално се е обърнало на 180 градуса през последната година. И това до известна степен се дължи на популярността на еротичните романи, откъдето дамите черпят опит и идеи.

Перфектните любовници винаги търсят нови пози

Повечето дами се стремят да задоволяват партньорите си не само в кухнята - с вкусни ястия, но и в спалнята. Как обаче перфектната домак...

Статистиката показва, че 50% от жените са започнали да предлагат ролеви игри в спалнята на своите партньори, което не са правили никога досега.

Броят на експериментите в леглото се е увеличил драстично. От 25% от двойките, които играят "роли" в леглото, сега се е увеличил на 75%. Проучването обхваща над 10 000 жени от осем държави на възраст между 25 и 50 години.

Проучването установило още, че има 400% увеличение на продажбите на сексуални играчки и аксесоари. Защо и с какво още 2012-та е променила гледната точка на жените за секса - вижте в нашия женски сайт IWoman.bg.

Как да познаем неверниците?

Щеше да е много по-лесно, ако можехме да познаем неверниците само по външния вид. Оказва се, че това не е толкова невъзможно. Мъжете с...

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com