3 опасни и 3 успешни числа за привличане на пари

8288
3 опасни и 3 успешни числа за привличане на пари
Снимка: iStock

Нумерологията може да разкрие тайната на връзката с парите. Например, знаейки какви суми не могат да се държат в портфейла, да се дават назаем или да се депозират в банка, можете да създадете енергиен фон, благоприятен за забогатяване. Кои са 3-те опасни и 3-те най-успешни числа за пари в нумерологията и защо се смятат за такива?

3 опасни числа за привличане на пари

В нумерологията опасните числа за привличане на пари са показатели, които не могат да се използват във финансови въпроси.

2

2 в контекста на парите показва вечна липса на средства. Следователно в нумерологията се смята за символ на бедността: свързва се с чувството за дълг, задължението да споделяте и да правите жертви.

Какво не трябва да правите:

·       Съхранявате пари в два портфейла или две сметки. Препоръчително е да създадете трета малка „касичка“, за да намалите риска от загуба на средства.

·       Не си струва да давате заеми в размер на 200 или 2/20/200 хиляди лева. Може да не се върнат и дори ще се изплъзнат като пясък през пръстите на длъжника.

Друга двойка е синоним на измама.Затова избягвайте тази цифра по време на финансови транзакции, за да намалите вероятността от измама с вашите средства.

4 ритуала за привличане на повече пари в живота

6

Число 6 в нумерологията привлича финансови затруднения. По-добре е да не определяте и не заемате суми, започващи с шест.

Ако във финансите често се появява „шест“, това означава, че човек скоро ще загуби контрол над парите и ще престане да бъде господар на ситуацията.

За да коригирате ситуацията, можете например да разделите сумата, която започва с „шест“, и да я разпределите между вашите сметки на части.

7

Числото 7 се свързва с късмет и богатство, но за пари е нещастен показател, дори опасен! В този контекст 7 е нужда и бедност, олицетворение на победата на материалното над духовното.

Числата 0 и 1 по отношение на парите показват празнота. Според нумерологията, банкноти в деноминации от 10 и 100 лева не е препоръчително да ги съхранявате отделно в портфейла си, а също така не е препоръчително да депозирате точно такава номинална стойност в сметката си. Кръглите суми с едно няма да донесат печалба.

10 съвета от нашите баби за привличане на пари

3 щастливи числа за привличане на пари

4

"Четири" е стабилност. Тази цифра гарантира уверена финансова позиция и бързи спестявания. Освен това, ако четирима партньори решат да създадат бизнес, техният бизнес вероятно ще бъде успешен.

Ако искате да спестите пари за конкретна цел, тогава заделете 400 или 40 лева наведнъж. Такива суми ще привлекат енергията на парите и ще ускорят процеса.

5

5 е за способността лесно да се разделите с парите. Този индикатор изисква смелост. Ако получите пари на 5-ти или сметка с номинална стойност 5/50/500 лв, знайте, че енергията на числото одобрява активния разход на средства.

8

8 в нумерологията се свързва с изобилието и късмета. Не позволява парите да замръзнат на етапа на натрупване и в същото време ви позволява да харчите без страх, че ще останете без нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com