3 потайни зодии, които ВИНАГИ крият нещо

141623
3 потайни зодии, които ВИНАГИ крият нещо
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е с различен характер. Има хора, които са готови да разкажат живота си на целия свят само за 3 минути. Има и такива ,които колкото и години да познаваш, могат във всеки един момент да те изненадат с нещо, което не си подозирал никога.

На практика е много трудно да имаш разбирателство и взаимоотношения с потайните хора. Те винаги оставят по нещо за себе си и никога не разкриват цялата истина, колкото и близък да си им. Зодията също влияе на потайността и това до колко един човек е склонен да споделя.

4-те най-мързеливи ЗОДИИ

По-добре не разчитайте на тези зодии, когато става дума за работа и спазването на крайни срокове! Могат да ви обещаят да свършат работа...

Ето кои зодии могат да бъдат определени като най-потайни.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са много потайни, но в никакъв случай с цел на нещо лошо. Напротив, потайността им е свързана с цел да предпазят себе си и семейството си от страничните хора. Те смятат, че ако споделят щастието си някого, той може да им го отнеме. За това не коментират личния си живот с хората и не обичат да ги питат за него. Те вярват, че това, което се случва в личния им живот е само тяхна работа и затова избягват споделянето с чужди хора.

Близнаци

3-те зодии, които се влюбват най-лесно

За някои любовта е призвание и начин на живот… За други любовта е мисия, която трябва да изпълнят, за да се чувстват цели и да с...

Като типични Близнаци от тях можеш днес да чуеш едно, а утре друго. На пръв поглед изглеждат открити, но това съвсем не е така. Не им се доверявайте прекалено много. Тайните им обикновено са свързани с тайни от предишни връзки и любови. Често крият развитието на едни отношения, особено, ако те са приключили неблагоприятно за тях. За това ако имате връзка с Близнаци, не очаквайте да научите много за предишния им любовен свят.

Козирог

Козирозите може би са най-потайните зодии в хороскопа. Можеш да ги познаваш с години, а накрая да се окаже, че познаваш само онази част от тях, която те самите са ти позволили. .Страшно предпазливи и недоверчиви, може би заради това пазят и тайните си дълбоко в себе си. Прекалената им потайност много често отблъсква хората, които искат да ги опознаят и да им бъдат близки. Така те се превръщат в единаци, които много трудно допускат до себе си други хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com