3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове

19433
3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове
Снимка: Thinkstock/Guliver

В любовта не е лесно да откриеш партньор, с който да прекараш живота си в хармония и обич. Понякога има трудности, но когато сте един за друг, тези трудности преминават и връзката ви става по-силна. Има обаче бракове, на които просто не им е писано да продължат дълго. Ето кои двойки зодии са неподходящи за семейства:

ОВЕН и КОЗИРОГ: Тези две зодии толкова много си приличат, че е по-добре да стоят далеч една от друга, иначе скандалите и нещастието им е в кърпа вързано. Овните и Козирозите не обичат да отстъпват в спорове, не си падат по компромисите, а всичко това е пагубно за една връзка, а още повече за един брак. В началото любовта ги заслепява и не си представят живота си един без друг. Когато започнат съвместното си съжителство, малко, по малко разбират, че може би имат прекалено много различия, въпреки това смело правят крачката да сключат брак. Бракът обаче не трае никак дълго, защото егото и на двете зодии е прекалено голямо. Не си признават грешките, не правят компромиси и всеки си държи на своето. Любовта в случая не е достатъчна, особено когато говорим за връзка, която да трае цял живот.

Какъв характер имаш според деня си на раждане

Денят, в който сме родени, може да каже много за това какви хора сме. Характерът ни се формира от много и различни фактори – възп...

ДЕВА и ВОДОЛЕЙ: Опасна комбинация в брака! Девите са много особени имат собствени възгледи за живота. Те се стрвахуват от големите крачки, не обичат да рискуват и все стоят на едно и също място... което вбесява Водолеите. Те са много по-смели и дейни! Обичат предизвикателствата, обичат нещата да се случват бързо и не разбират защо например трябва да чакат с години, за да създадат деца. Девите със своята колебливост се страхуват от тази голяма крачка и най-честата причина за приключването на брака между тези две зодии са именно децата. Девите могат да се бавят с години, докато Водолеите искат смел партньор, с който това може да се случи още в първата или втората година на брака.

БЛИЗНАЦИ и ЛЪВ: Тук идва големият сблъсък на това – кой е по-красив, кой е по-успешен, кой изкарва повече пари и какво ли не. Бракът между тези две зодии е вечно съревнование, което няма край. Всеки един от двамата иска да е водещ във връзката, ако може по всички показатели. Освен това Близнаците си падат малко по флирта, което накърнява жестоко достойнството на Лъвовете, които се страхуват много от изневяра и е нещо, което никога не биха простили. Бракът между тези две зодии не трае много дълго и защото нито една от двете зодии не иска да промени недостатъците си. Всяка си мисли, че другият трябва да направи първата крачка. И докато се чакат... магията и любовта отминават, което за жалост води до логичния край – развод.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com