3-те най-големи скъперници сред зодиакалните знаци

11943
3-те най-големи скъперници сред зодиакалните знаци
Снимка: iStock/Guliver

Когато планирате бъдещ семеен живот, трябва да се уверите, че вашият избраник не е сред представителите на най-алчните знаци на Зодиака.

Астрологът Ирина Андреева съветва всички млади хора и момичета да не бързат да влизат във връзка с нов познат. В крайна сметка човекът може изобщо да не ви подхожда не само по темперамент, ежедневни навици, но и по отношение на парите. Ако искате да получавате приятни и стойностни (във всеки смисъл) подаръци от любимия си, както и да живеете без да познавате неприятностите, разберете датата на раждане на кандидата за ръката и сърцето.

Оказва се, че има три зодии, които задушават хората с невероятното си скъперничество. За тях казват, че през зимата не можеш да изпросиш сняг.

Тези ЗОДИИ са обречени да печелят МНОГО пари

1. Козирози

Жените и мъжете, родени под този знак, имат специално отношение към парите и богатството като цяло. Те не просто обичат пълните портфейли, но мечтаят това щастие в живота им да продължи вечно. Затова Козирозите се разделят със спестяванията си много трудно. 

Уви, Козирозите няма да успеят да скрият от другите любовта си към парите и завистта към собствениците им (който има по-голяма сметка, по-голям дом и т.н.). Това се вижда в очите, действията и коментарите, отправени към по-успешните (или трудолюбиви) познати.

2. Телец

Започвайки връзка с мъж Телец, ще бъде полезно да водите дневник на разходите. И вашите лични, и тези, които финансират любим човек. Факт е, че в неговия бележник тези подробности определено ще бъдат отразени. Ето защо, когато любовта отмине или обидите Телеца с нещо, той ще си спомни всичко до най-малките подробности: колко сладко ви е било да ядете в най-добрите ресторанти, да отидете на скъпи курорти и да получите скъпи подаръци. И ще поиска да си върнете "дълга". Ако обаче сте сигурни, че любовта ви е безкрайна, тогава можете да опитате да изградите семейство с него и дори съвместен бизнес. Не казвайте по-късно, че не сме ви предупредили.

Тези зодии ще имат много пари през 2022 г.

3. Дева

Представителите на този знак знаят как да ценят парите и да ги печелят. Сега рядко стават истински богати - с милиони банкови сметки и готини чужди коли в гаража. Твърде обезпокоително е това нещо -  да работиш усилено и да издържаш семейство. Ето защо Девите често предлагат на членовете на домакинството си да живеят максимално скромно: да не купуват твърде много, да се отпуснат в местните курорти или в провинцията. В повечето случаи причината за разводите на Девите е именно тяхното скъперничество, доведено до крайности: те са в състояние да откажат и малки удоволствия, като сладолед или чаша сок на разходка, дори на любимите си деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com