3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали

15119
3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Има зодии, които се открояват с много качества и винаги са лидерите, в каквато и среда да попаднат. Те притежават много, а останалите зодии обичат да се учат от тях... освен ако не им завиждат, което често се случва.

Ето кои са 3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали:

Любовни седмични късметчета за 12-18 октомври

Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с изненади и хубави случки, които ни карат да се радваме на есента, въпреки хладното...

ОВЕН

Овните са много интересна зодия, която винаги изпъква, където и да се появи. Те често са душата на компанията, лидерите на мнение и всички се допитват до тях, когато имат нужда от съвет. Овните обичат да раздават житейски съвети, да дават мнение и да споделят богатия си опит в любовта. Техният характер е много силен и винаги намират някой опонент, с който да си съперничат, но другия много бързо се отказва, виждайки силата в характера на Овните. В любовта имат пълен контрол – каквото си наумят, това се случва. Няма случай, в който Овенът да не е завладял сърцето на човека, по който е хлътнал и това при тях винаги е просто въпрос на време. В кариерата си са много пробивни и успешни. Овните определено са една от зодиите, които засенчват останалите в Зодиака.

ЛЪВ

Лъвовете са страхотна, силна и независима зодия. Те не обичат съветите на другите, действат по свой собствен план и сами проправят път в живота си. Много са смели, хвърлят се с главата напред и винаги успяват във всяко начинание, с което се заемат. Често стават успешни бизнесмени и имат охолен живот, за който мнозина могат да им завидят. В любовта нямат никакви проблеми, защото опашката от кандидати е толкова голяма, че само трябва да си изберат. Лъвовете имат много сурови характери, които успяват да издържат на всички бури в живота. Няма зодия, която да има толкова сила, колкото Лъва. За много хора те са идоли, на които искат да подражават, но много трудно ги стигат в живота, което понякога си е мисия невъзможна.

Как да предизвикаш късмета си в любовта?

Има хора, за които любовта идва като подарък от съдбата и не трябва да правят нищо, за да го получат. Има и такива, които вечно се боря...

КОЗИРОГ

Козирозите имат много качества, които другите зодии просто не притежават. Те имат ловкост, която знаят как да използват много добре, особено когато се отнася до това да спечелят нещо, което силно желаят. Играят (почти) честно и винаги успяват да бъдат на върха. Любовният им живот е много бурен, изпълнен със страст и много партньори. Козирозите трудно намират достоен партньор в живота и затова понякога търсенето продължава дълго, но през това време се забавляват и много хора им завиждат на охолния любовен живот, който водят. В кариерата си Козирозите са ненадминати – могат да покоряват планини от ангажименти, да водят сериозни преговори и да се изкачват нагоре по стълбата на успеха. Няма Козирог, който да не е постигнал това, което си е наумил!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно