X
 
 

3-те зодии, които могат да се нарекат моногамни

32278 0
3-те зодии, които могат да се нарекат моногамни
Снимка: iStock/Guliver
Чували ли сте за моногамните мъже, срещнали ли сте такива. Ако търсите мъжа на мечтите си, който да е подходящ, да полагат всички усилия и да не губи половинката, с която, след това да създава семейство, то предлагаме ви да научите:

Те са готови да изчакат своята сродна душа в живота си и не си разменят случайни комуникации. Дори в случай на раздяла ще се чувстват предадени до смърт. Сред зодиите могат да се разграничат три от най-отдадените любовници.

Имамът на Египет: Полигамията е несправедливост към жените

Великият имам на голямата джамия „Ал-Азхар“ в Кайро заяви, че полигамията може да бъде „несправедлива спрямо жените и...

Телец

Телците по своето естество са моногамни. Основният приоритет в живота за тях е и винаги остава семейството. Това са най-стабилните и лоялни партньори. За Телец много важен аспект в брака е взаимното разбиране и доверие. Влюбват се истински, вече в зряла възраст. Те не разкриват чувствата си на първите срещи. В началото са малко плахи и мълчаливи. Мъжете Телци са склонни да разгледат по-отблизо, да научат всичко за бъдещия партньор в живота и да се уверят в сериозността на чувствата и на двамата влюбени. Телецът има чувствителен и страстен темперамент, малко сантиментален. Но предавайки се напълно на избраницата си, изискват пълна отдаденост в замяна на чувствата си. С течение на годините Телецът става още по-привързан към жена си. Чувствата им се засилват и стават способни на действия. Обичат веднъж и завинаги, поддържайки вярност към любимия за цял живот.

Лъв

Всяка жена, която се озове до мъж Лъв, може да разбере, какво е щастие, разбиране, любов и грижи. Романтиката е в кръвта им. Мъжът Лъв е прекрасен семеен човек и отличен партньор в живота, който обожава избраницата си и се грижи за децата. Лъвът винаги е в центъра на вниманието на жените, дружелюбен и приятен. Той остава непревземаем и затворен, не допуска никого до себе си, докато не срещне любимата си. Не приветстват мимолетни хобита. Най-важното нещо в живота за Лъвът е да бъде близо до своята любима, да й даде възможност да се чувства като истинска и желана жена. Лъвът не се нуждае от спокойни и скучни отношения, имат постоянни изблици, експлозии и фойерверки. Лъвът ще прости на любимата си всякакви капризи, ще даде разнообразни подаръци, ще направи приятни изненадите.

6 причини защо сексът с един човек е най-хубав

Сексуален живот и моногамия са два различни полюса, които трудно могат да бъдат свързани. В свят, в който отворените връзки са повече о...

Козирог

Хората, родени под този знак, са обединени от търпеливо желание за положителен резултат във всички начинания. По природа Козирогът е моногамен, той е надеждна опора за любимата си. На пръв поглед Козирозите са комуникативни и сдържани хора, изглеждат горди и независими. Тези мъже имат висока степен на фокус, върху емоционалната страна на живота, по въпросите на любовта и привързаността. Мъжете внимателно избират своя партньор за живот и не бързат да се женят. Избраният трябва да има прилично възпитание, да има добри обноски, да не забравя и да угоди на родителите. Тези представители от Зодиака са сдържани по отношение изразяване на емоциите, но са склонни към вярност и постоянство. Ако една жена се заинтересува Козирогът, ще отдаде предпочитание не на физическата интимност, а на чувствата. Чувственото развитие при такива мъже е по-късно и по-бавно от другите зодиакални знаци. След като чувствата на Козирога са ясно формирани, ще станат много силни и издръжливи. Семейните отношения с такъв мъж винаги са успешни и щастливи. Козирогът може да прости на любимата си дори измяна.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те зодии с ново гадже през февруари
5-те зодии с ново гадже през февруари

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем,...