3-те зодии, които могат по-често да си намерят любовник от останалите

2371
3-те зодии, които могат по-често да си намерят любовник от останалите
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои хора просто не са за сериозна връзка или поне узряват за такава в по-напреднал етап от възрастта си. Дори да са във връзка, тя бързо им омръзва и те търсят разнообразие. За съжаление често го намират извън отношенията – в лицето на любовник. Те просто не могат да се задоволят с един партньор и търсят утеха в чужди прегръдки. Вижте кои са трите зодии, за които е най-вероятно да си намерят любовник.

Скорпион 

3 неща, които издават, че той е добър любовник

Когато говорим за любов, започваме с физическото привличане. Ако сте си набелязали някого или вече излизате с него, но не сте стигнали ...

Почти няма шанс да успеете да разберете, че Скорпион ви изневерява, ако сте във връзка с него. Той е изкусен манипулатор и прави нещата, така че никой да не разбере за тайните му отношения. В такъв го е превърнала изневяра към него, която го е наранила дълбоко. След това той е започнал да постъпва по този начин с другите. От друга страна обаче, тръпката, която изпитва от забраненото, е неповторима, а Скорпионът обича вълнението. Трябва наистина да му влезете под кожата, за да ви бъде верен и да ви разкрие чувствата си. Иначе, трудно ще разберете дали сте единствени в живота му. Дори да го попитате директно, той може да ви излъже най-безочливо и пак да не разберете истината.

Телец 

Те са просто ненаситни. Интимните ласки за тях са много важни, ето защо повечето представители на зодията имат богат опит в тази посока. Сексът за тях е много важен в една връзка и ако не върви, те са способни да прекратят отношенията. За да ви бъде верен един Телец, вие трябва да задоволявате всичките му претенции и фантазии, да разнообразявате , да го провокирате. Това ще го спре да търси всичко това извън отношенията. Освен това често срещано при Телците е да имат връзка само за секс с някой, който разнообразяват ежедневието си. Това са  неангажиращи отношения, в което те не намират нищо нередно. Иначе са доста ревниви и държат партньорът да им е верен.

Близнаци 

6-те зодии, които са най-добрите любовници

Днес сме ви подготвили малко по-различно четиво. Да видим кои са най-добрите любовници сред зодиите в зодиака. Приятно четене!  О...

Показват двете си лица навсякъде, включително и в любовта и отношенията. Могат да лъжат и манипулират, само и само за да прикрият факта, че имат любовник. От друга страна те искат да са единствени във връзката и не обичат натякването на грешки. Обикновено връзките им приключват заради изневяра. Това не е нищо ново и нетипично за тях. Обикновено смятат, че ако те наранят първи, няма да бъдат наранени. На този принцип се основават повечето им връзки. Трябва да са наистина влюбени, за да създадат дълготрайни отношения, основани на вярност и чиста любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com