3-те зодии, които ще преживеят криза във връзката си този месец

65653
3-те зодии, които ще преживеят криза във връзката си този месец
Снимка: iStock/Guliver

Ще се окаже труден месец за няколко зодии в любовен план. Очакват ви някои проблеми, с които ще трябва да се справите, ако искате да запазите връзката си. Ето кои са те:

Овен

Връзката ви се развива добре и всичко изглежда перфектно, но понякога нещата са такива само на повърхността. Може би ваша е грешката, че не сте говорили сериозно скоро с половинката си. Добрият секс и липсата на кофликти не са единственото мерило за добра връзка и е време да научите това. В ума и сърцето на половинката ви се борят много и различни емоции. Има нужда да говори с вас, но усеща, че няма да получи разбиране. Проблемът е, че има колебания в чувствата си спрямо вас. Човекът до вас не е сигурен, че връзката ви върви нанякъде и е на път да се откаже от опитите си да движи нещата напред. Не допускайте това да се случи. Седнете и поговорете разумно, не стигайте до спорове и караници, защото на практика това ще потвърди колебанията на половинката ви. Бъдете много деликатни.

Лъв

12 златни истини за Телците

Любима "рогата" зодия, която освен, че понякога създава много проблеми, прави и животът ни по-хубав. 1. Ще ти дадат акъл и да искаш, и ...

Месецът ще започне съвсем спокойно за вас, но нещата ще се обърнат към средата на месеца. Човек от противоположния пол ще започне да изпитва симпатии към вас и няма да се притеснява да ви ги показва доста явно, дори да знае, че сте обвързани. Макар и вие да нямате интерес към този човек, вашата половинка ще усети цялото това внимание и ще се почувства много уязвим. Това ще доведе до скандал и много въпроси от негова страна към вас. Ще ви пита дали имате нещо към този човек, дали го обичате и всякакви подобни безумни въпроси. За да не се стига до такава голяма разправия, вие ясно трябва да спрете ухажването и да дадете ясно да се разбере, че нямате интерес и сте щастливи със своя човек. Поговорете и с него още в началото и го уверете, че всичко е наред.

Водолей

Месецът ще е труден за вас. Ще разберете стари истини, от които ще ви стане много неприятно и ще ви накара да се отдръпнете от човека до вас. Вие трябва да прецените дали те са важни в настоящия момент и можете ли да ги преглътнете, без да ги мислете непрекъснато след това. Вашият партньор ще ви увери, че всичко вече е в миналото и нищо не е станало, докато вие сте били заедно. Вие преценете дали да му вярвате, вие сте тези, които най-добре познавате човека до вас. Ако имате дори и малки съмнения, не ги оставяйте да ви тормозят и ако се налага, си тръгнете. Но първо преди това добре помислете каква е ситуацията наистина. Усетете я със сърцето си, то ще ви подскаже най-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com