3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2020 г.

12990
3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

До края на годината остава малко време, но това не означава, че времето не е достатъчно за нова любов и тръпка, с която да започнете щастливо 2021 година. Любовта идва за тези зодии, които ще срещнат своята нова половинка до края на годината:

ТЕЛЕЦ

НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември

Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които животът ни винаги става по-хубав, цветен и щастлив. Тази седмица не прави изключен...

Имате нужда от нова половинка, която да внесе лъч светлина и щастие в живота ви. Справяте се добре на работното място и всички виждат това. Имате добри приятели, които са ви верни и заедно успявате да преборите всякакви трудности. Семейството ви подкрепя във всяко едно начинание, но въпреки това ви липсва истинска любов и нова връзка, която да ви покажат, че животът може и да е изпълнен с любов. За щастие тази любов идва към вас и в края на декември ще се запознаете с човек, който ще ви върне вярата в истинските чувства. Ще се усетите много глезени, ухажвани и няма да ви се вярва, че някой толкова много иска да е с вас. Ще имате много романтични вечери, хубави разходки и ще започнете бързо да не можете и час един без друг. Такава любов се среща само по филмите, но когато силно мечтаете за нещо, то все пак се сбъдва. Вашето чудо идва, почакайте го още малко!

ЛЪВ

Лъвовете ще имат много събития до края на 2020 година, колкото и малко време да остава от нея. Възможно е някои представители на зодията дори да сменят професията си, защото просто ще получат много добро предложение за работа, което отдавна чакат. В любовен план нещата ще бъдат повече от страхотни. Време е Лъвовете да срещнат своята сродна душа и това ще се случи още в първите дни на декември. В началото може и изобщо да не разберете, че с този човек ви очаква голяма любов, най-голямата, която остава за цял живот. Няма да е любов от пръв поглед, но определено ще усетите привличане. Малко, по малко ще видите колко общи неща имате с този човек и няма да ви се вярва колко бързо ще го обикнете и тази любов ще бъде напълно споделена. Имате пълното право да сте щастливи и да създадете семейство още през 2021 година. Очаквайте новите неща в живота си с вълнение, защото ще бъдат страхотни!

СКОРПИОН

6 сигурни признака, че връзката ви е истинска

Всички ние сме били във връзка, в която сме се чудили дали наистина е достатъчно силна и здрава, за да издържи на времето. Има някои си...

Някои Скорпиони в момента се намират в много неподходяща връзка, в която нямат бъдеще. Въпреки това не си тръгват от страх да не останат сами прекалено дълго време. Но няма нищо по-лошо от това да си във връзка без бъдеще, затова е по-добре да се освободите от нея. В средата на декември ви очаква много интересно запознанство и любов от пръв поглед – нещо, което никога не ви се е случвало чак толкова силно и бързо. Интересът отсреща ще е взаимен и бързо ще започнете да излизате по срещи и да се наслаждавате на компанията си. Бързо ще откриете колко специален е този човек за вас и че начинът, по който ви кара да се чувствате, е нещо много вълшебно. Съвсем скоро ще заживеете заедно и това ще ви се стори най-естествената крачка. Любовта идва точно тогава, когато сърцето има най-голяма нужда от нея. Никога не забравяйте това!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com