3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2021 г.

20496
3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2021 г.
Снимка: Istock/Guliver

Щастието покрай това да научиш, че в живота ти предстои голяма промяна, е неописуемо. Особено когато говорим за нов живот и фактът, че ще ставаш родител. Тези прекрасни новини ще дойдат при следните 3 зодии до края на 2021 година:

ОВЕН: В любовта изненадите идва точно, когато най-малко очакваш. Много представители на зодия Овен няма да повярват, че е дошло времето им да станат родители. Всъщност Овните са създадени, за да бъдат страхотни родители. Те са борбени, следват смело мечтите си, не се страхуват от много работа и ангажименти, което ги прави страхотни и търпеливи в отглеждането на дете. Любовта им към половинката е силна, искрена и много дълбока. Усещат, че са срещнали човека за себе си, а дори още сърцето им да не го е подсказало, в следващите няколко месеца ще се уверят в това. Хубавата новина, че ще стават родители ще дойде в един приказен летен ден, в който всичко сякаш изглежда е спряло. Когато научат, че ще имат бебе, светът ще започне да се върти отново с пълна сила, ще усетят прилив на енергия, ще разберат какво е пълното щастие. Овните ще бъдат страхотни родители, а любовта им ще процъфти след голямата новина.   

Най-подходящите зодии за връзка с Водолей

Планетата Уран е управител на зодиакалния знак Водолей.  Хората, родени под този знак, се характеризират с изключителна любезност....

РАК: За Раците няма подходящ момент в живота за важните събития – когато и да се случат, те сякаш са неподготвени. В случая обаче новината, че ще стават родители, със сигурност ще ги свари неподготвени, но пък ще им даде крила да полетят от щастие. Ще разберат хубавата вест още в началото на есента, когато с половинката им ще се усещат по-близки от всякога. Връзката им е наистина специална и Раците усещат това – знаят, че са открили сродната си душа и половинката си, с която ще прекарат целия си живот. Раците са много любящи и грижовни, а това не остава незабелязано от човека до тях. Именно тази сигурност в характера им, им дава спокойствието, че могат да създадат здраво и щастливо семейство. Най-хубавите неща в живота на Раците се случат по волята на Съдбата, това събитие също няма да е изключение. Животът им ще се промени и ще усетят какво е истинското щастие и как се сбъдват мечтите!

КОЗИРОГ: Козирозите имат особен характер, но когато говорим за семейство – то винаги е на първо място, независимо от всичко. Представителите на тази зодия винаги са си представяли, че ще имат голямо и щастливо семейство с повече деца. В края на лятото ще разберат щастливата новина, че ще имат бебе! Тази вест ще бъде почти очаквана, но въпреки това – щастието отново ще бъде неописуемо. Ще започнат да си правят планове, да си създават нови мечти и всички те ще са свързани с появата на малкото човече. Връзката им ще бъде по-здрава от всякога, а с половинката си ще разберат, че наистина са един за друг и нищо не може да ги раздели. Годината им ще премине в романтични моменти, мили трепети и семейно щастие, за което всеки може да им завиди. Късметлии са Козирозите с това, че Съдбата в крайна сметка им дава всичко, за което си мечтаят, макар и понякога да идва с малко закъснение... все пак идва!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com