4 фрази, които блокират енергията на късмета и парите

14714
4 фрази, които блокират енергията на късмета и парите
Снимка: pixabay

Речта засяга живота ни повече, отколкото си мислим. И думите, които се изговарят, могат да имат благоприятен ефект върху събитията или, напротив, могат спокойно да създадат допълнителни трудности. Ето четири често срещани фрази, които ни пречат да се „свържем“ с потока от изобилие от енергия.

Как да подобрим качеството на живот?

Отговорът се крие на повърхността: има смисъл първо да коригирате мисленето си. И за да задействате правилото за успех на потока, има смисъл да се отнасяте по-сериозно към ежедневната си реч. В крайна сметка това, което казваме ежедневно, може да насочи към нас поток от изобилие под формата на положителна енергия или да създаде пречка по пътя му. От вас зависи.

Избягвайте да използвате следните фрази:

1. "Ще опитам"

Анализирайте колко често казвате тази фраза в различни ситуации? Например, поканени сте на празник и казвате в отговор „Ще се опитам да дойда“, знаейки добре, че изобщо няма да направите това. Тази автоматична форма на отговор на обаждане, искане или покана насочва към вас енергията на неучастие, невъзможност за контакт с нещо, както и с изобилие.

Важно е да започнете да правите нещо, понякога дори да рискувате, да сте готови да приемете дори отрицателен резултат.

2. "Не заслужава благодарност"

Знаете ли как да реагирате правилно, когато искрено ви благодарят за нещо? Когато подценявате, омаловажавате това, което сте направили, такъв отговор пада като въображаем колапс във вашия енергиен поток и пречи на нормалното му движение. Фразата „Няма за какво да благодариш“ те кара да се откажеш от положителната енергия, която човек ти дава. В края на краищата вие сами твърдите, че не го заслужавате ... Кажете в отговор „Моля“, „Благодаря за добрите думи“ или нещо подобно.

3. "Не е честно"

Използваме тази фраза под формата на реакция на това, което се случва в живота ни. Тези думи съдържат цял ​​комплекс от емоции: негодувание, объркване, безсилие. Работите системно, за да постигнете това, което искате, и по пътя към целта със сигурност ще има както успех, така и провал. И в двата случая се нуждаем да се поучим от грешките си. И реагирайки на глас с думи като „Това не е честно“, вие само привличате негативното внимание и негативната енергия към себе си. Успешните хора, стремящи се към изобилие, не използват такива формулировки.

Спокойното отношение към поражението, способността да се правят изводи, способността да се търсят нови решения ще донесе много по-практическа полза от оплакванията.

4. "По-добре щеше да е постъпя иначе."

Подобна фраза е буквално пропита с енергията на съжалението. Символизира вътрешна задънена улица, безсилие и незнание къде да вървим по-нататък. Постоянно прилагайки тази формулировка, вие привличате всичко със знака минус в живота си. Фразата буквално източва енергия и не позволява контрол върху събитията. Това не ви позволява да разпознавате потенциалните възможности, тъй като вие, чрез тази фраза, постоянно се обръщате назад, повтаряйки грешката или неуспеха си отново и отново. Движението трябва да бъде само напред, а това, което се случи вчера, нека остане там.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com