4 ЛЪЖИ, които са недопустими в една връзка

13787
4 ЛЪЖИ, които са недопустими в една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Забелязвате ли, че партньорът ви не е искрен с вас? Че понякога изменя истината или спестява някои детайли от ситуацията? Че още контактува с бившите си, дори да твърди, че няма чувства? Това може би са малки знаци, че е време да преосмислите отношенията си.

Всяка лъжа, голяма или малка, е абсолютно забранена за всяка здрава и надеждна връзка. Така че, ако откриете, че партньорът ви лъже за тези 4 неща, това може да не са просто лъжи, а червен флаг, че нямате място в тези отношения.

Съвети, с помощта на които със сигурност ще подобрите връзката си

Взаимоотношенията между хората са вероятно най-сложното нещо в човешкия живот, но също така и най-важното. Най вече, ако става въпрос з...

Лъже с кого излиза

Прозрачността и комуникацията с партньора ви са в основата на силната връзка. Така че, ако откриете, че партньорът ви лъже за това с кого излиза или с кого разговаря, нещо не е наред. Това може да не означава непременно, че ви изневерява, но е сигнал, че крие неща от вас, който не бива да пренебрегвате. Попитайте директно, ако не получите честен и правдив отговор, време е да разберете, че връзката ви е станала жертва на лъжи и предателство.

Крие парите си

Въпреки че изборът да запази парите си в тайна е негово право, скриването им от партньора сигнализира за нещо сериозно. Ако партньорът ви не е откровен по отношение на финансовите си въпроси с вас, попитайте го за причината за това или просто му кажете, че криенето на неща няма да е от полза за него или вашата връзка, без значение колко добри намерения са се крили зад това.

Веднага прекратете връзката, ако усетите някое от следните неща

Понякога във връзката има червени флагове, които ни се развяват пред лицето и показват, че връзката ни е токсична. Въпросът е колко бър...

Крие за чувствата си към бившия/бившата

Ако партньорът ви лъже, че е превъзмогнал бившия си и все още е във връзка с него или нея, или тайно мисли за тях, това е още един червен знак, за който трябва да внимавате. Миналите връзки са предназначени да бъдат запазени в миналото, но ако партньорът ви не преодолява бившия си, това може да означава, че той няма място да бъде с вас. Обсъдете въпроса с него и ако всичко, което получавате за отговор, е лъжа, може да се наложи да приключите тези отношения.

Той лъже за личния или професионалния си живот

Ако откриете, че вашият партньор ви лъже за личния или професионалния си живот, никога не пренебрегвайте този знак. Това може да сигнализира за нещо сериозно и дори може да изпаднете в беда в бъдеще. Следователно, уверете се, че вашият партньор е кристално ясен относно живота си с вас. Попитайте го за неговото семейство, професия и стремежи. Не забравяйте, че една лека лъжа за всеки аспект от живота му може да ви донесе сериозни проблеми.

5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с любимия

Връзката между двама души се крепи на основни ценности, които обаче лесно могат да бъдат пречупени, престъпени и нарушени. Поддържането...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com