4-те най-гальовни и гушливи зодии

15684
4-те най-гальовни и гушливи зодии
Снимка: iStock/Guliver

Чрез прегръдките хората показват любовта си едни към други. Когато двама души се прегръщат, това ги сближава по интимен начин, като им носи усещане за нежност и комфорт. Често пъти така започва любовната игра, но не всички хора обичат прекалено много да се гушкат и да се галят.

Някои предпочитат директните действия, а други не могат да понасят гушкането, защото го смятат за загуба на време. За тях сега няма да говорим, а ще се спрем на най-гушливите зодии в зодиака. Те обожават да са гальовни и нежни. 

Защо е полезно за здравето да спите прегърнати

Този начин на заспиване увеличава многократно физическата и емоционална близост на двойката, нещо, което е особено важно за отношенията...

Зодия Телец

Изненадахте ли се? Ами да, точно така, Телците може и да не го показват, но когато решат да достъпят някого до себе си, те много обичат гальовността и гушкането. Могат да го правят с часове. За тях докосванията са особен вид романтика, която пълни сърцето им. Когато си имат половинка, те обичат да я прегръщат докато спят, въпреки, че често се будят с изтръпнала ръка. Ако ръката им се измори, те могат да гушнат партньора си дори с краката си. Обожават допира до половинката си, за тях освен любов, това е и вид сигурност.

Зодия Овен

Овните се славят със своята голяма гушливост. Могат да започнат да гушкат безпричинно някой непознат, който им допада. Дори и да живеят дълго време с някого, те обичат изненадващо да го гушнат, без той да очаква. Ако някой ги гали, те са на седмото небе от щастие. Нощта прекарват плътно до партньора си, като обичат да делят обща завивка. Въпреки, че може да им е твърде топло, те предпочитат да се притиснат в любимия човек, защото това им доставя върховно удоволствие. 

Това са зодиите с най-чисти души

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са ...

Зодия Рак

Още една гушлива зодия, която може да ви обгърне с прегръдки по всяко време. Те са изключително чувствителни, емоцията на лицето им им си личи от 100 километра. Винаги можете да познаете какво изпитват, а и те не се стремят да го крият. С Ракът можете да си говорите на различни теми, интимните разговори не са табу за него. Раците обичат да държат за ръка любимите си хора, да ги галят и прегръщат страстно. Те го правят без сексуални помисли, просто обичат близостта на другия. Това им доставя удоволствие и ги прави щастливи и уверени.

Зодия Лъв

Ако някой Лъв е влюбен, той се привързва изключително много. Понякога могат да задушат някого със своята прилепчивост. Те държат на прегръдките по всяко време, обичат да гушкат, да бъдат гушкани и целувани. Ако няма прегръдка, те дори не могат да заспят. Когато правят любов, не обичат бързите действия, а предпочитат дълга любовна игра, съпътствана от много гушкания и целувки.

Кучетата не обичат да ги прегръщат

Кучетата не обичат да ги прегръщат, става ясно от изследване, публикувано в сп. Psychology Today. Според автора на изследването проф. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com