4-те най-истерични зодии

10480
4-те най-истерични зодии
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Възприемането на събития и явления при различните хора може да се различава значително. Дори в една и съща ситуация реакцията може да е различна. Някои ще подминат и скоро ще забравят, докато други ще избухнат истерично. С какво е свързано това, нека разберем сега:

Много астролози изтъкват като основна причина принадлежността към дадена зодия. И така, кой е по-склонен към скандали, разправии и истерии, вижте сега:

Риби

Представителите на тази зодия, по своята същност се чувстват много фини. Те могат да разкрасят ситуацията и да преувеличат мащаба на бедствието. Рибите също са истински манипулатори. Обичат да драматизират и да се гмуркат в света на клюките. Рибите знаят как да постигнат целта си не с целеустременост и постоянство, а с избухливи изблици.

Дева

Представителите на тази зодия виждат живота в сиви, неприятни цветове. Не е изненадващо, че Девите са твърде песимистични. Те са склонни на:

- мърморене;

- тормоз над другите с дребни препирни;

- правят вечни забележки;

- дават съвет как да живеем правилно.

4-те най-щедри зодии

Тъжно е да видим, че в съвременния свят властват материалните ценности, алчността и страстта към печалба. И такива лични качества като ...

Представителите на тази зодия винаги ще намерят причина да укорят човек, дори ако ситуацията е пресилена. Разговорът с Девите е труден, тъй като обикновено завършва със скандал, крясъци, упреци и избухвания от тяхна страна. Подопечните на земния елемент са професионални интриганти. С постоянните си избухвания те могат да доведат всеки до това, от което се нуждаят самите Деви.

Скорпион

По пътя към целта си представителите на този зодиакален дом са готови на всичко. Скорпионите могат да пожертват всеки човек или нещо. Те се характеризират с:

- високомерие;

- злоба;

5-те най-приказливи зодии

Някои хора имат нужда да говорят толкова, колкото и да дишат. Те говорят винаги и навсякъде: на работа, на купони, докато се возят в ме...

- скандалджийство;

- безпощадност.

Скорпионите избират различни средства за постигане на целите си и отмъщение. Най-лесният вариант за тях са истеричните избухвания, които представителите на зодията правят майсторски. Не се спират пред непознати. Напротив, Скорпионите много обичат присъствието на зрители. Така че истерията на публично място за тях е нещо нормално.

Козирог

Деспотизмът е присъщ на природата на Козирозите. Самите те се считат за: най-красивите, умните, достойните и т.н. Не е изненадващо, че има много оплаквания за околните. Козирозите изискват незабавно изпълнение на всичките им искания. Поръчки се дават на роднини, колеги, съседи, приятели, редови хора. В този случай всичко трябва да бъде направено перфектно. В исканията си представителите на знака са жестоки и неумолими. Не е изненадващо, че при най-малкия недостатък или забавяне, Козирозите незабавно „се тръшкат пода или тропат с краката си“. Спирането на техните истерии може да се окаже много трудно. Това, обаче не е просто желание за надмощие, а обикновена манипулация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com