4-те най-страстни зодии, които са винаги готови за любов

25752
4-те най-страстни зодии, които са винаги готови за любов
Снимка: https://pixabay.com

Сред всички знаци на зодиака можем да различим тези, за които сексът е от второстепенно значение и тези, които буквално могат 24 часа да останат да се забавляват в леглото. Отличават се с голямо либидо и желание за експерименти, постоянно търсят перфектния партньор, който да им пасне. Когато го открият, те се чувстват на седмото небе. Ето кои са четирите най-страстни зодии – а вие в тази група ли сте?

Телец

За Телеца чувствените удоволствия са изключително важни. Те може да прекарват дълги часове в леглото и това не е само за секс. Телецът обича дългата любовна игра и не пести на партньора си нежност, еротични масажи и жестове, пълни с романтика. Телецът има високо либидо и не бърза, търпелив е и се стреми да свърже телата на почти духовно ниво.

Телецът прави всичко, за да продължи любовта му да се развива и укрепва. Той много държи на половинката си, прекарва много време с нея, освен това е изключително щедър. Много мрази да го форсират или да е подложен на постоянен натиск, тогава той  може да избяга.

Перфектният партньор за Телец: Телец и Дева

Стрелец

Стрелецът се влюбва много бързо и веднага пристъпва към действие - това важи и за секса. За Стрелеца това е тясно свързано със забавлението и страхотно приключение и преживяване.

Тази ЗОДИЯ ражда най-много милионери

Тъй като кристалните топки в реалния живот не съществуват, зодиакалните знаци са следващият най-добър вариант. Вярващите казват, че зве...

Стрелецът обича да прави секс всеки ден. Той мрази скуката и рутината и е готов да експериментира. За него няма ограничения. Стрелецът може да раздели спонтанната романтика от връзката, така че си струва да проверите предварително как подхожда към нова връзка. Внимавайте, защото понякога Стрелецът просто иска секс, а това не означава, че иска да създаде трайна връзка!

Перфектният партньор: Овен, Лъв

Скорпион

Скорпионът е изключително чувствен и страстен зодиакален знак. Тази зодия обича секса и е настроена за любов практически през цялото време. Щом намери достоен за себе си партньор, той разцъфтява и показва пълния си потенциал. Скорпионът има нужда от някой, с когото ще може да споделя сексуалните си страсти и нужди – монотонният секс, украсен с рутина, бързо му омръзва.

Скорпионът е много страстен – обича да се отдава дълго на удоволствия, но не му е чужд и сексът за една нощ. Когато Скорпионът намери своята сродна душа, той се превръща в перфектния любовник.

Зодиите, които ще плачат от щастие в края на февруари

Последните няколко дни на февруари ще бъдат изпълнени с приятни изненади и успехи за няколко зодии. Това се дължи на благоприятното вли...

Перфектният партньор: Рак, Козирог

Овен

Овенът е темпераментен, огнен знак, който обича секса. Той има много нужди, така че бързо ще му омръзне студената и не толкова страстна половинка. Добрият секс е от съществено значение за създаването на успешна връзка със зодия Овен.

Овенът, противно на външния вид, обича романтичните вечери или дългите разходки на лунна светлина, но винаги се надява срещата да приключи в леглото. Ако излизате с Овен, макар и за първи път, трябва да се съобразявате с факта, че срещата ще приключи едва сутринта. Ако това не ви притеснява, ви очаква страстна, пълна с приключения и експерименти нощ!

Перфектният партньор: Стрелец, Везни

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com