4-те зодиакални знацка, които са истински ФУРИИ в леглото

11302
4-те зодиакални знацка, които са истински ФУРИИ в леглото
Снимка: https://pixabay.com

Всеки човек има различни предпочитания в любовта. Сред нас има, както големи романтици така и такива, които гледат и мислят само за себе си. Зодиакалният ни знак има заслуги за нашите предпочитания и преживяванията, които носим на партньора си. Според астролозите в целият зодиак има четири знака, които се славят с това, че са невероятни любовници. Ето кои са те.

Овен

Кои са най-верните мъже според Зодиака

Не всички мъже могат да бъдат верни на жените си, астролозите намират в това връзка със зодиакалната принадлежност. Овен Този знак им...

Що се отнася до интимните отношения, Овенът обича да експериментира с нови неща. Те не обичат рутината и ще изпълнят всички ваши фантазии. В своята същност този знак е егоист, но в леглото държи и на вашия комфорт толкова, колкото на своя собствен. Овенът е доста спонтанен в действията си и винаги ще ви изненада с  това, което най-малко очаквате.

Лъв

В живота Лъвовете са много самоуверени и това важи с пълна сила и за сексуалният им живот. Толкова са уверени в себе си и възможностите си, че го демонстрират дори, когато си легнат снякой за първи път. Те са изключително прями в своите желания, но държат да знаят и за вашите. Така, че са готови да задоволят всяко ваше желание стига да се насладите максимално на момента.

Везни

Защо си толкова добър в леглото? Астрологията знае отговора!

Астрологични изводи: всеки от дванадесетте знака на зодиака имат специални и суперсили в леглото. Докато някои знаци имат репутацията н...

Везните се славят с това, че мислят и държат на комфорта на другите повече, отколкото за своя собствен. Представителите на тази зодия най-много държат на романтиката и детайлите на всяко свое преживяване. Много добри манипулатори са и знаят как да ви накарат да им дадете това, което желаят като ви накарат да се чувствате най - специалните хора на планетата. Бързо се ориентират за това, което се харесва на партньора им и нямат абсолютно никакви задръжки в леглото. Отдават се момента и не мислят за последствията.

Стрелец

Стрелецът е може би най-страстната зодия. В секса дава всичко от себе си за едно незабравимо преживяване. Не се притеснява да експериментира с нови и нестандартни неща, стига да се представи на високо ниво.  Стрелците са доста разкрепостени и не се притесняват да говорят за сексуалните си желания. Тях всъщност трудно би могло да ги притесни нещо. Дори и нещо да не се получи добре в леглото са готови да направят всичко само партньора им да се чувства добре. Истинатае, че дори и да прекарате само една нощ с представител на тази зодия, ще я помните за цял живот.

С която и от четирите зодии изберете да имате интимни преживявания няма да съжалявате. Те са страстни и обичат да опитват нови неща. В същото време ще са изключително внимателни към вас и ще се поинтересуват от всяко ваше желание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com