X
 
 

4-те зодии, които не страдат по бивши

27703 0
photo of 4-те зодии, които не страдат по бивши
Снимка: iStock/Guliver
Разделите са трудни за много хора, но все пак има и такива, които напълно хладнокръвно си тръгват от партньорите си. Те обичат истински, дават всичко от себе си и са лоялни към половинките си, но не се трогват от раздялата.

Те знаят, че когато дойде време за раздяла, значи отношенията не са били такива, каквито трябва да бъдат. Ето защо приемат ситуацията такава, каквато е и продължават напред. Фокусират се върху много други неща - хобита, приятели, професионални успехи и тн. За тях любовта не е всичко, затова никога не страдат след раздялата. Според тях няма смисъл да си губят времето с нещо подобно.

5-те най-атрактивни женски зодии

Те са очарователни и примамливи, страстни и желани, всеки мъж иска да бъде до тях. Кои са тези жени? Фатални прелъстителки или магьосни...

Вижте кои са тези зодии:

1. Овен - Това са представителите на зодиака, които изключително бързо решават проблемите си. Те не стоят на едно и също място. След раздялата започват да търсят следваща тръпка. Овните са чувствителни и първоначално се чувстват наранени и съсипани, но това състояние определено не за дълъг период от време. Много бързо се изправят и продължават напред сякаш нищо не се е случило. Намират нещо, което ги разсейва, било то спорт, или пък лична цел. Овните обикновено успяват да видят и положителната страна на нещата, а това им помага да се оттърсят от неприятните емоции.

Зодиите, които знаят всичко

2. Близнаци - Те много бързо се справят с раздялата. Методът им е свързан с разговори. Готови са да говорят с часове за това, което им се е случило. Не отричат, че се чувстват зле, дори напротив. След като кажат всичко, което им тежи и излеят душата си, просто продължават напред. Близнаците се интересуват от бъдещето си, а страданието по бивше гадже може да им попречи да се реализират. Поради тази причина не приемат на сериозно любовните си отношения. Също така, те са много общителни и комуникативни. Бързо успяват да се забравят бившия си, защото в този момент започват да контактуват с нови и различни хора, които ги разсейват. Близнаците веднага успяват да открият следващия си избраник, с когото тръпката е още по - голяма.

5-те най-атрактивни мъжки зодии

Ако в разбирането на мъжете, очарованието у една жена се проявява, чрез нейната разкрепостеност, то тогава, повечето дами вярват, че пр...

ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители