4-те зодии, които са най-претенциозни

10593
4-те зодии, които са най-претенциозни
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек живее живота си по свое усмотрение – със свои морални норми, граници и със своя мисъл. Нормално е да бъде критични в рамките на разумното, но има хора, които са прекалено претенциозни към живота си и към другите. Изисквания може да имаме към всичко, но когато те не са в рамките на нормалното, нещата могат да излязат извън контрол и да развалят отношенията ни с околните. Вижте кои са 4-те най-претенциозни зодии.

Рак – това е най-семейната зодия. За тях семейството е на първо място, ето защо избират бавно и внимателно човека, на когото да се доверят. Минават дълбок анализ, докато се спрат на идеалния партньор. Макар че, от една страна са доста влюбчиви, от което си патят. Трябва им време, за да се разкрият пред вас. Трудно допускат до себе си, но направят ли го, значи човекът е наистина важен за тях. Падат си по сериозните връзки, верни и лоялни са към партньора.

Козирог – уравновесени личности, които се впускат само в сериозни връзки. Не обичат мимолетните флиртове и не търсят такива. Към партньора обаче имат големи изисквания. Търсят амбициозен човек, който да не се страхува от работа и да бъде готов да се трудни за комфорта си, точно като тях самите. Искат сигурност и стабилност, някой, който да ги подкрепя и уважава. Не правят компромис с нито една от претенциите си в това отношение, дори това да им струва известно време самота.

Лъв – имат голямо самочувствие и висока самооценка, ето защо и претенциите им са големи. Те са уверени в себе си, знаят, че заслужават само най-доброто и не са готови да правят компромиси със собствения си комфорт. Заради високите си изисквания те трудно намират човек до себе си, който да успее да прикове вниманието им и най-вече да го задържи. Те се отнася към себе си като към крале и търсят човек, който би имал същото отношение. Държат човека до тях да е честен, лоялен и грижовен.

Дева – те сами по себе си са перфекционисти и това предполага голямата им критичност към себе си и към околните. Съвсем логично те търсят перфектната половинка, а имайки предвид, че такава не съществува, минава доста време, докато намерят някой, който да покрива претенциите им. Доста време анализират човека преди да го допуснат до себе си. Не искат да допуснат грешка и после да съжаляват. Трудно е да ги впечатлиш. Човек трябва да прояви голямо търпение и усилия за това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com