4-те зодии, които си имат ТАЕН обожател

15618
4-те зодии, които си имат ТАЕН обожател
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии изобщо не предполагат, че някой си пада по тях и е толкова влюбен, че е готов да направи всичко, за да ги спечели. Ето кои са зодиите и кой може тайно да си пада по тях:

ТЕЛЕЦ: Телците не са от зодиите, които имат по много обожатели. Напротив – най-често те предприемат първата крачка и така са свикнали. Затова е много нетипично дори да си представят, че някой тайничко може да е влюбен в тях. Изобщо никой с нищо не е показал такова внимание към тях! Истината е, че един от най-близките им приятели е лудо влюбен в тях от много време. Не си личи, защото те и без това са много близки, споделят си всичко и често споделят компанията си. Обаче от другата страна се е зародила искрена и голяма любов, но страхът от признанието пречи на другия човек да разкрие чувствата си. Възможно е това да се случи в разгара на лятото и то по най-явния начин – без думи, а с целувка.

Зодиите, които не могат да живеят без клюки

За някои хора клюките са като въздуха и не могат да живеят без тях. Ето кои са те. Близнаци (21 май - 21 юни)Близнаците обичат да клюк...

ЛЪВ: Лъвовете винаги имат по няколко обожатели. Обичат да флиртуват и често не осъзнават, че по този начин могат да подведат някого и да зародят по-специални чувства у него. Лъвовете не влагат нищо особено в свободното си поведение, просто обичат да флиртуват, това е! Обаче в случая са разпалили пламъчето в техен колега, който не  може да си ги избие от ума. Тотално влюбени и обсебени са от личността на Лъвовете! Искат сериозна връзка, страстни нощи и всичко в едно. Лъвовете обаче изобщо не си падат по този свой таен обожател и много трудно ще се отърват от него. Такива са си те – чаровници, на които никой не може да устои!

СКОРПИОН: Скорпионите са свикнали на вниманието. Без да искат се оказват неустоими, сексапилни и много интересни за противоположния пол. В случая си имат таен обожател месеци наред, но той така и няма смелостта дори да ги заговори. Може да е колега, може да е приятел на близък до тях човек, не се знае! Знае се само това, че човекът е готов на всичко, за да спечели Скорпионите. Затова е възможно скоро да започне да изпраща тайни подаръци и послания, които ще запалят любопитството на Скорпионите и ще погалят егото им. Не е ли страхотно?

РИБИ: Рибите не си падат по тайните работи. обичат всичко да е явно, ако някой има нещо да им каже – просто да дойде и да го направи. Малко се изнервят от всякакви тайни неща, затова няма да се зарадват особено, когато започнат да получават ласкателни и романтични СМС-и от непознат номер. Колкото и да му звънят обаче, той няма да отговори, а ще поддържа интереса седмици наред. Накрая, разбира се, ще се представи и то по най-интересния начин – с директна среща пред вратата на Рибите. Ще получат уникално мил и романтичен жест, който може би ще им се хареса. Дори е възможно Рибите да си позволят да прекарат няколко страстни нощи с тайния си обожател, за да преживеят нещо лудо, но със сигурност няма да искат да започнат сериозна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com