4-те зодии със СТРАСТНА връзка през АПРИЛ

11451
4-те зодии със СТРАСТНА връзка през АПРИЛ
Снимка: iStock/Guliver

Април ще донесе много страст за някои зодии, които ще изживеят фантастична авантюра или ще положат началото на хубава и дълга връзка. Ето кои са те и какво им предстои:

ОВЕН: Овните са зодия, която бързо разбира, че с някой ще си паснат. Стига им един разговор или една среща, за да усетят дали ще се получи или не. За щастие през април ще усетят силна привързаност към и без това близък до тях човек, който обаче никога не са приемали като повече от просто приятел. Изненадата ще е голяма, когато в един дълъг разговор на по-лични теми ще усетят привличане и много силна страст. Моментът ще бъде завладяващ, ще се отдадат един на друг и ще прекарат една незабравима страстна нощ... която за щастие няма да е първа и последна! От тук ще започне една много сериозна връзка, за която предишното приятелство само ще помогне тя да остане завинаги!  

Кои зодии въртят любов в офиса

Романтичната връзка с колега е рисковано начинание, на което не всеки може да се реши. Въпреки това, докато някои са предпазливи и се п...

ЛЪВ: Лъвовете нямат нужда от сериозна връзка, те се чувстват щастливи свободни. Обикновено Лъвовете непрекъснато са в дълги връзки и имат нужда да останат насаме със себе си, да подредят приоритетите си, да попътуват, да се видят с приятели или да постигнат нещо в професионален план. Въпреки това и те са хора и си имат нужди, затова никога не спират да се оглеждат за перфектния вариант за неангажираща връзка или иначе казано... страстни нощи по няколко пъти в месеца и нищо повече! За щастие на хоризонта ще се появи идеалният човек, който няма да иска нищо друго, освен да се забавлява. А химията, която ще усетят с този човек... ще е като от филм!

ДЕВА: Девите ще се запознаят с много интересен човек. В началото ще си помислят, че нямат шанс с него, но не бива да се отказват. Истината е, че този човек ще се прави на недостъпен, само и само да запали пламъчето на Девите още по-силно. Девите пък ще се хванат на тази малка закачка и ще се привържат още повече към новия човек в живота си. Ще започнат връзка, но бързо ще видят, че по-скоро нямат нужда от обвързване, а пък страстта, която има между тях не е за изпускане! Затова Девите ще преживеят един щур и много интересен месец април, който ще запомнят завинаги.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите си мечтаят за сериозна връзка, в която няма скандали, а само обич. Връзка, в която има страст, а не скучни и сиви нощи. Водолеите имат нужда от истинската и единствена любов, която чакат толкова дълго. За щастие април им е подготвил началото на нещо фантастично, което е като сбъдната мечта. Стара любов ще се появи в живота на Водолеите по най-странния начин. Ще си припомнят грешките от миналото, какво ги е спряло да бъдат заедно, но ще усетят, че нещата не са приключили. Водолеите и старата им любов ще възродят старите си чувства по невероятен начин... като водеща ще е страстта! След нея ще дойде любовта... дали ще бъде за цял живот? Може би да!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com