4 типа женско поведение, които подлудяват мъжете

12230
4 типа женско поведение, които подлудяват мъжете
Снимка: iStock

Смята се, че представителите на силната половина на човечеството не обръщат особено внимание на детайлите. Но това не е съвсем вярно, има неща, които далеч не са им безразлични. Тези 4 типа женско поведение са много привлекателни за мъжете и предизвикват приятни емоции у тях. Ако искате да плените нечие сърце, насочете вниманието си към тях. 

Нужда от помощ

Женски навици, които дразнят мъжете

Смята се, че мъжете оценяват жените най-напред по външния вид, факт е, че поведението им впоследствие играе доста по-важна роля. Ето ня...

Феминистките тенденции със сигурност дадоха на жените много предимства и свобода, но някои жени забравиха за важни неща с победата на феминизма. Например тези, че свободата на жените не трябва да пречи на свободата на мъжете. Да, съвременните жени могат да се справят с всякакви проблеми и да постигнат всичко. Но мъжете не искат да бъдат силни, смели рицари заради това. Те все още искат да предоставят приятелско рамо, да бъдат опора, помощ и подкрепа. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я поискате, нормален мъж ще я оцени много и, разбира се, ще се притече на помощ.

Поглаждане на косата му

Опитайте се не само да прегърнете мъж, но и да погалите косата му, да се заровите в нея, дори да направите лек масаж на скалпа. Не се страхувайте да разрошите кичурите, освен ако, разбира се, ситуацията не го налага. Едно е, ако лежите заедно на дивана, друго е, ако сте на публично място.

Активно слушане

Жената според зодията – тиха вода или самата дива природа

Маски слагат различните представителки на нежния пол, за да постигнат това, което искат. Как датата на раждане влияе на това, вижте сег...

Жена, която слуша и чува мъжа си, е безценна за него. За мъжете няма нищо по-важно от усещането, че са необходими. Покажете интереса си, това е много важно за всички, особено за мъжете. Така ще го провокирате към откровеност, доверчиви отношения, ще покажете колко ви е грижа за него.

Поемане на инициатива

Тъй като говорим за феминизъм, си струва да припомним, че днес не е наказуемо жената да поеме инициативата, но се насърчава. Освен това мъжете обожават инициативни жени, които не се страхуват да правят предложения и да вземат решения. Ако искате да се обадите или пишете - направете го, не се страхувайте да признаете любовта си или да ви поканят на среща. Друго нещо, ако мъжът не се е отзовал на вашия призив, лошо е да настоявате. И е много възможно и необходимо да се прояви инициатива. Така един мъж вижда, че не е единственият, който се нуждае от връзката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com