4 зодиакални знака обичат котките повече от всички останали

14744
4 зодиакални знака обичат котките повече от всички останали
Снимка: iStock

По характера на човека можете да разберете неговите предпочитания при избора на домашен любимец. Така че чувствителните и състрадателни хора ще харесат компанията на меките и пухкави котки, а кучетата ще бъдат гарантирано сред намеренията на праволинейните хора.

Астролозите, от друга страна, казват: след като определите зодиакалния знак на човек можете точно да разберете кой е той - „човек котка“ или „куче“. За това кой се отнася към котките с повече любов ще поговорим в следващите редове въз основа на мнението на експертите по астрология.

Зодиите, за които котката е любимото животно

1. Козирог

Астролозите казват, че лидерите сред всички почитатели на котките са Козирозите. Въпреки факта, че представителите на тази зодия не са най-отстъпчивите и гъвкави хора, те са големи любители на котките. Целенасочените и отговорни Козирози уважават личното пространство не само на хората, но и на животните, което не може да не привлича котките. Козирозите винаги поемат отговорност за тези, които са опитомили, освен това са готови да извървят дълъг път към сърцето на своя домашен любимец въпреки всички трудности.

Каква порода куче подхожда на всяка зодия?

2. Водолей

Известно е, че Водолеите въздействат на хората със своята откритост, харизма и безгрижие. Така те привличат много хора в живота си и пленяват четириногите им спътници. Представителите на тази зодия се отнасят към своите домашни любимци като към най-добрите си приятели, винаги намират време да играят заедно с котката и кучето си.

3. Лъвове

Сред собствениците на котки също има много Лъвове. Прекалено горди, те не са като онези, които могат да се възхищават на сладки и пухкави котенца с дни и всичко това, защото този знак на Зодиака се контролира от Слънцето, чиито характеристики са сериозно различни от тези на Сатурн, покровителя на котките. Домашните любимци обаче са сериозно привързани към силните и решителни Лъвове и внасят много нови неща в живота им със своята ласка и грижа.

4. Риби

Астролозите казват, че Рибите са най-студените знаци на зодиака, затова си взимат такива животни, които не се нуждаят от много грижи. Въпреки това привързаността към котките, както се казва, е в кръвта им.

Трудно е да си помислим, че някой не може да понася котките. Те са толкова сладки и гальовни, че колкото и да си студен и суров няма как да не превземат сърцето ти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com