4 зодии, които не знаят как да създават приятелства

18322
4 зодии, които не знаят как да създават приятелства
Снимка: Istock/Guliver

Приятелството е едно от най-редките съкровища, които животът и съдбата могат да дадат. Но, за съжаление, не всеки може да изгради приятелски отношения с хората. Всичко зависи от много голям брой фактори.

Астролозите имат  информация, според която има знаци от зодиака, които не умеят да се сприятеляват с хората. Ето кои са те:

1. Дева

Те стремят към безупречни и идеални резултати по всякакъв въпрос. Изборът в приятелски кръг ще се извърши минимум като интервю за позицията на генерален директор или кандидат за президент на страната.

Ето защо тези, които общуват с Девите, са наясно, че изискват перфектното изпълнение на всяка задача, задълбочени познания по всяка материя и отлични практически умения във всяка област на дейност.

В противен случай горката Дева ще събори вълната от претенции и критики с подробен анализ на всички допуснати грешки.

Дипломацията и тактът практически не се използват при близки отношения. Поради това, гордостта и адекватното самочувствие ще бъдат постоянно тествани "за сила".

Затова приятелската комуникация с Девите е много трудна, дори по-точно, почти невъзможна.

2. Скорпиони

Подигравателни, язвителни и много отмъстителни - това са основните "минуси" на Скорпиона по въпросите на приятелското общуване. Човек може само да завижда на запаса им от отровно-язвителни шеги. И всички без изключение се страхуват от това „оръжие“: и врагове, и приятели.

Зодиите, които създават най-успешните семейства

Способни на компромис и гъвкави представители на зодиака като Близнаци и Стрелец ще се опитат да се адаптират към всякакви обстоятелств...

Най-обидното в общуването със Скорпион е, че те могат да използват подигравката си или зад гърба на нещастника, или пред голяма тълпа от хора. Те не понасят дори най-малкия недостатък и проявата дори на най-малката слабост сред заобикалящата ги среда.

Скорпионите отправят изисквания към приятели и сътрудници, както при набиране в елитно армейско подразделение. В същото време, те може и да не забележат своите недостатъци.

Те са много обидени от градивната критика. Могат да се отплатят за неуспешна шега на приятел дори след много години. А последствията от отговора на Скорпиона могат да бъдат много по-силни и особено болезнени.

3. Лъв

Ярките и амбициозни Лъвове изискват постоянно внимание и похвали по свой адрес. Тези, които посочват грешките и критикуват действията им, не попадат сред приятелите на Лъва. И ако го направят, можете да сте 100% сигурни, че Лъвовете получават много прилична полза от това приятелство.

Това са 4-те зодии, които поставят всичко под съмнение

Има някои зодиакални знаци, които са обсебващи в любовта. Независимо дали отскоро са във връзка, или вече от години, те не спират да шп...

Но най-често Лъвовете съставляват своята "свита" от онези "канарчета" и "славеи", които са готови ден и нощ да забавляват гордостта на тази горда звездна котка.

4. Козирог

За тях амбицията е на първо място. Ако човек може да им осигури някаква полза, тогава можем да кажем, че Козирогът упорито ще търси неговото внимание и приятелско разположение.

Ако човекът е обикновен и без полезни връзки, тогава ще бъде почти невъзможно да се постигне приятелство с тази зодия.

Друг минус на Козирога е предпочитанието да си седи в къщи. Козирозите предпочитат да останат вкъщи, отколкото да отидат на изложба/концерт/филм или дори на вечерна разходка. И това също не допринася за разширяването на приятелските му връзки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Това са най-неразбраните и мразени зодии

Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии

Тези зодии са съвместими с всички

Не бързайте да изхвърляте старата си тениска: 7 полезни начина да я използвате

3 принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com