5 неща, от които да се откажете през септември, за да бъдете по-щастливи

5399
5 неща, от които да се откажете през септември, за да бъдете по-щастливи
Снимка: iStock/Guliver

Септември ще е истински период на щастието за много от нас, въпреки началото на ретроградните фази на някои планети в края на лятото. Щастието не са само моментите, когато получаваме нещо, но и когато се освобождаваме от нещо. Експерти казаха от какво да се откажем в началото на есента, за да станем по-щастливи.

1. Високи очаквания

Ще е важно да действате и да осъществите набелязаните цели. Ако са твърде сложни, това може да доведе до голямо разочарование и негативни емоции, които от своя страна ще изплашат късмета.

За да не се случи това, е от занчение тези цели да са достатъчно достъпни и изпълними и да се отървете от прекомерната амбиция. Опитайте се да гледате на нещата с реални очи, без розови очила.

Как да привлечем щастието - знаци и ритуали

2. Пристрастие

Опитайте се да се отървете от пристрастията към другите хора. В отношенията с всеки човек от вашето обкръжение е важно да бъдете справедливи. Някой, който смятате, че заслужава негативно отношение, трябва да бъде опростен. Тези, които вие, напротив, винаги хвалите или дори идеализирате, трябва да бъдат подложени на подходяща критика.

Тези, които гледат на света през призмата на справедливостта, определено ще пожънат успех. В началото на тази есен е необходимо да покажете на всички вашето желание да търсите истината.

3. Отмъстителност, злоба

Този септември не се отдавайте на негативни емоции и мисли, особено тези, насочени към нараняване на други хора. Вселената иска да влезем в новия сезон с доброта в сърцето. Разбира се, това не винаги е лесно да се направи, защото понякога сме провокирани към негативизъм и неприятни емоции.

Тези, които носят доброта и оптимизъм на света, ще могат да постигнат своите цели и задачи много по-бързо, защото умовете им няма да бъдат пълни с ненужни мисли.

50 отговора на въпроса: "Какво е щастие?"

4. Завист

Ще е особено положително време и за повечето от нас. Вселената ще позволи на всеки да се състезава за място под Слънцето, така че повечето провали ще бъдат резултат от нашите грешни действия, а не странни обстоятелства. В тази връзка астролозите съветват да не завиждате на тези, които ще са по-добри в печеленето на пари или постигането на успех в любовта. Ако нещо не ви подхожда, тогава е необходимо да го поправите сами. Не се сравнявайте с други хора, тъй като това определено няма да доведе до добро.

5. Меланхолично настроение

За много хора още през септември започват първите предпоставки за есенната депресия. През септември, особено толкова благоприятен, е по-добре да не изпадате в меланхолия. Мислите за миналото, за неуспехите и проблемите трябва да бъдат освободени възможно най-скоро.

Също така е важно да се научите да забелязвате по-приятни неща в света около вас. Ще бъде полезно за здравето, настроението, късмета. Опитайте се да общувате с позитивни хора, за да не се заразите с апатия и униние. Внесете ярки емоции в този свят и по-често допускайте положителни мисли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Кулинарна приказка: 5 интернационални ресторанта в София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com