5 признака, че се превръщате в ЧИЧКА

47662
5 признака, че се превръщате в ЧИЧКА
Снимка: Pixabay.com

Разбираш от всичко, като компетенциите ти обхващат в цялост сферите на живота. Трудно се спори с теб, защото винаги си прав. Често, почти винаги, си в лошо настроение. Прав си, да - не си зелка, че постоянно да се хилиш. Човек трябва да бъде и сериозен. Освен това малките деца те дразнят адски много, затова вече не ходиш в парка.

Постоянно пищят и се завират в краката ти. А и тая музика дето я слушат младите направо си е неприятен шум в ушите. Понякога им правиш забележка да ги извадят от ушите си тези слушалки, защото ще вземат да се пребият някъде. Ама те не чуват! Гледат те като изпаднали марсианци. А къде са родителите им сега!? Какво възпитание им дават...

Как щеше да изглежда сериалът "Чернобил", ако беше правен от руснаци

Първи епизод: Звучи "Калинка". Показват град Припят - едно излкючително ведро и спокойно място, където хората вървят по улиците, пеят,...

Разпозна ли се? Ти ли си това? Ей, чичка! И ако в момента пишеш гневен коментар под статията, за да ми обясниш как нещата не стоят точно така, освен, че си чичка, то ти си още по неприятният вариант – ти си тегав чичка.

Разбираш, че вече си преминал в реда на чичовците, когато в магазина казват на децата „виж този чичко как...“, вместо „виж този батко как...“. Но това не е болка за умиране. Когато обаче минеш в редиците на тегавите чичаци, никога не разбираш, защото самият ти трябва да го осъзнаеш. А това е доста трудно. Кой луд ще признае, че е луд. И в този смисъл, кой тегав чичка, ще признае, че е чичка. Та ти не знаеш, но всички обкръжаващи те, го усещам осезаемо.

1. Уф, че миришеее!

Качваш се в метрото или автобуса и усещаш неприятна миризма. Някаква колаборация от пот, цигари, бира и чесън. Озърташ се и наблизо ти е той, чичака. Стои в близост до врата и се оглежда за контрола. Не е ясно кога последно се е къпал, но е сигурно, че дезодоранти и дъвки не ползва. Няма да дава пари за глупости, я!

Защо в София никой не се къпе?

Миналият месец дадох 55.00лв. за студена вода. Видимо втрещен се запитах дали случайно не съм отворил автомивка без да знам, след това...

2. Досада, досада

Той не млъква! Говори докато умреш от досада. Стои близо до теб, навлязъл толкова в личното ти пространство, че след това искаш моментално да си вземеш душ. Естествено само той говори, дори и да се опиташ да кажеш нещо, той без свян те прекъсва. Разказва за казармата, за първата си работа, за това колко вървежен е бил едно време. Изобщо всякакви неща без никакъв смисъл, които от начало изслушваш от възпитание, но в един момент осъзнаваш, че всъщност не си чак толкова възпитан и при следващата пауза за глътка въздух, се извиняваш, че трябва да отидеш до тоалетната и никога не се връщаш.

ОСТАНАЛИТЕ ПРИЗНАЦИ В SOFIALIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com