5-те зодии, които лесно се палят и бързо се ядосват

11451
5-те зодии, които лесно се палят и бързо се ядосват
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора се ядосват по-лесно и губят нервите си по-бързо. Те не се интересуват от чувствата на другите. Понякога карат другите да плачат. 

Овен

Не е тайна, че Овните лесно се ядосват и от всички зодии най-бързо се поддават на негативните емоции. Понякога само една искра е достатъчна, за да запали огромен пламък. А Овенът ще избухне бурно и ще започне да спори. В емоциите си те могат да кажат доста неприятни и обидни думи. Те не разбират, че могат да наранят някого по този начин. Те също така не приемат напълно, че другите ще се озлобят от думите, които чуват от устата им. Този порочен кръг може да доведе до допълнителни спорове и кавги.

Кои зодии правят най-големите скандали?

Близнаци

Непредвидимите Близнаци нараняват бързо и без да се замислят. Като цяло те са спокойни и сдържани, но понякога се случва да кажат нещо, което разстройва другите. Когато се ядосват – крещят, жестикулират, дори са склонни да унищожават материални неща. Неспособни да овладеят вълната от емоции, те се поддават на яростта, докато пламъкът на гнева не угасне.

Рак

Ракът е истинският крал на драмата. Като характеристика той е социален, отговорен, семеен и грижовен. Но той е недоверчив и в жест на самозащита може да каже нещо, което ще нарани другите. Когато се почувства обиден, той ще избягва контакт. Няма да отговаря на телефона и на съобщенията ви. Доверието при Ракът е трудно да се възстанови. Въпреки това, ако играете по неговите правила, ще спечелите верен приятел.

Зодиите, които винаги се забърват в скандали

Лъв

Зодиакалният Лъв е същество, което обича да наранява. Той е стадно животно, така че обича компанията на другите и обожанието му харесва. Когато е обичан, той е в състояние да се отплати за привързаността си. Но веднъж провокиран, ще се бори за своето като... лъв. Той мрази провала и подчинението не е опция. В резултат на това този зодиакален знак понякога може да действа против хармоничната си природа. Свързано е и с факта, че ще премине границата и ще причини болка на другите. 

Скорпион

Кошмар е да имате Скорпион за свой враг. Този зодиакален знак помни всички неприятни ситуации и обиди, които сте му нанесли. Той ще ви напомня за грешки отпреди няколко години, ще ви упрекне за дреболия, която ще преувеличи до астрономически размери. Освен това е страшно ревнив по природа, което само увеличава конфликтните ситуации. Обиденият Скорпион ще си отмъсти и ще атакува докрай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com