5-те зодии, които са най-големите БЪРБОРКОВЦИ от всички

7743
5-те зодии, които са най-големите БЪРБОРКОВЦИ от всички
Снимка: iStock

В днешното забързано време ролята на бъбривците е двояка; от една страна, те намаляват ежедневния стрес, пускайки неуморно шега, след шега или приковавайки вниманието като преразказват забавни или/и пикантни историйки; от друга страна, постоянното бъбрене може да досади на някого от околните, който би искал да пусне някой и друг виц. Далеч по-неприятно е обаче, когато приказливци споделят импулсивно информация с конфиденциален характер, при което, нерядко, може да възникне конфузна ситуация и нечий имидж да пострада сериозно!
Вижте, представителите на кои зодиакални знаци са „набедени“, че говорят повече от необходимото.

1. Водолей

Водолеите се считат за много умни и, работейки на по-високо интелектуално ниво от повечето си колеги, считат, че трябва да показват постоянно превъзходството си над тях, като се пускат в пространни обяснения и на най-незначителните детайли. Така обаче, те бият по самочувствието на колегите си, че са в състояние да решат самостоятелно даден проблем, прилагайки далеч по-прост метод.

3 знака на Зодиака, за които април ще е експлозия от страсти

Всеки месец има свой собствен темперамент, който зависи от различни метеорологични и емоционални фактори. Астролозите обещават, че през...

2. Овен

Агресивната понякога импулсивност на Овните ги принуждава да говорят, изпреварвайки мислите си. Така, те казват повече отколкото е необходимо и пропускат момента, когато е по-добре да замълчат, за да не попадат в неблагоприятни ситуации. В други случаи, изказванията им звучат самоуверено, нахално и дори обидно грубо, което срива нормалното комуникиране с тях.

3. Близнаци

Близнаците обичат да се наслаждават на клюки от всякакъв характер и охотно ги разпространяват и обсъждат многостранно. Попаднали на секретна информация, те не се колебаят да я коментират нашироко, дори в социалните мрежи, пренебрегвайки всякаква дискретност. Действат ентусиазирано да помогнат, когато техни приятели имат проблеми, запознавайки хората около себе си с тези проблеми, без да се замислят, че така могат да нанесат сериозна вреда на своите приятели.

3-те най-големи скъперници сред зодиакалните знаци

Когато планирате бъдещ семеен живот, трябва да се уверите, че вашият избраник не е сред представителите на най-алчните знаци на Зодиака...

4. Везни

Везните са известни със способността си да преговарят, засипвайки другата страна с информация. Те представят многостранно, в най-добра светлина заплетени въпроси и не спират да говорят, докато не получат позитивен резултат! Случва се обаче, да прекалят с говоренето, защото, споделяйки твърде пространна информация, могат да предоставят на другата страна важни козове. Онези от Везните, които навреме осъзнаят правотата на сентенцията, че „понякога по-малкото е повече“ действително се превръщат в перфектни медиатори, високо ценени при преговори на най-високо равнище. 

5. Стрелец 

Стрелците обичат да коментират нашироко личния си живот и с това да привличат вниманието на компанията/колегите си. Ако историйте, с които те занимават околните са смешни или забавни, то Стрелците постигат целта си да станат, макар и временно в центъра на „купона“. За съжаление, Стрелците не си дават сметка, че, генерирайки твърде много подробности относно житейските проблеми на някого, последният може лесно да се почувства дълбоко обиден и да бъде загубен като приятел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com