5-те зодии, които винаги КРИТИКУВАТ своята половинка

19654
5-те зодии, които винаги КРИТИКУВАТ своята половинка
Снимка: iStock

Всеки човек има различни представи за връзка, както и няма идеални хора и всички крият своите недостатъци. Но важното е да съумеем в името на любовта да правим компромиси за нашето общо щастие. Има хора, които са силно критични към половинката си и никога не са доволни от тях. Обикновено това е присъщо най-вече за представителите на няколко зодиакални знака, които ще ви разкрием в следващите редове.

Телец

Телците са много работливи и отговорни личности, но в тях понякога се появява наклонността да доминират. Това се отразява и в любовните им отношения и стават много взискателни към своя партньор. Стават лесно раздразнителни и откриват все повече черти у другия, които не харесват. Често менят настроенията си, а ако не стане на тяхното - просто се превръщат в същински инатливи деца. Често Телците изкарват гнева си на половинката си, въпреки че тя не е виновна.

Дева

Девите, както знаем, са истински перфекционисти. Те са критични по природа и трудно може да им угодите. Винаги ще открият нещо, което не е сторено перфектно. Обичат да контролират всяка ситуация и не са никак търпеливи и толерантни спрямо другия. За да избягвате конфликтите с Дева, най-добре открийте “слабите звена” и ги избягвайте.

Козирог

Представителите на този знак са по-скоро сериозни личности с не толкова изразено чувство за хумор. Мразят мързеливци и безотговорни хора и явно показват непрязънта си към тях. Ако за момент решите да помързелувате или отлагате важни задачи, Козирогът просто ще бъде вбесен. Не го интересува дали сте вкъщи, или някъде навън - ще създаде огромен скандал.

Зодиите, които не могат да понасят критика

Скорпион

Скорпионите обикновено винаги изпълняват това, което са си наумили и не зачитат ничие мнение, включително това на любимия човек. Те очакват от своя партньор да е винаги съгласен с тях и да ги подкрепя. Мразят лъжи и предателства, затова ако някой се опита да ги излъже дори за нещо незначително, никога няма да му простят. От половинките си те очакват лоялност и искреност. На пръв поглед не изглежда особено трудна задача да им се угоди, но всъщност никак не е така.

Водолей

Водолеите по принцип са толерантни и дипломатични личности, те ще се опитат да намерят общ език с всеки и заедно да открият решения на проблемите. Те няма да създават конфликтни ситуации заради грешките на половинката си или нещата, които не им харесат, тъй като могат да сдържат гневните си емоции. Но разочарованието не могат да скрият, а след това е много трудно да остане същият човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com