5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ

10247
5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock

РАК

Имали сте достатъчно лош късмет в живота си, за да знаете по-добре, отколкото да се забърквате с някой, който дори леко се чувства неправилен към вас. Разпознавате „грешно“, когато го видите, но има и обратна страна на това: вие също знаете „правилно“, когато го видите, и ще бъдете много привлекателни за някой, който е много, много "правилен". Не позволявайте на миналото ви да съсипе никакви настоящи или бъдещи възможности за вас, в любовта. Нека любовта, която виждате точно пред себе си, има шанс да разцъфне. Не забравяйте, че имате късмет тези дни, Рак.

Зодиите, които изобщо не са ЗЛОПАМЕТНИ

2-те зодии, които отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забиеш нож в гърба и веднага се обръщат ...

СКОРПИОН

Вие сте оживени от надежда; и въпреки че сте сигурни какво точно предстои да се случи, вие знаете и се доверявате на вътрешните си усещания: нещо страхотно предстои и вие искате да сте до него. Това, което е изключително страхотно във всичко това е, че е любов. Любовта на някой специален е на път към вас. Може да се чувствате така, сякаш не сте направили нищо, за да заслужите този късмет, но това е вашата съдба, Скорпиони. Нека се случи.

СТРЕЛЕЦ

Нямате време или усилия да се занимавате с фалшиви романси; научихте този урок по трудния начин. И така, вие представяте на света картината на себе си, която смятате, че е истинско представяне; това прави невъзможно друг човек да ви възприеме по грешен начин. Вашето отношение е „всичко или нищо“, като ясно показвате, че ако изберат всичко, те знаят в какво се забъркват. Е, късметът ви е на път да ви отведе дотам. Очаквайте дълбока, романтична любов по това време на годината.

БЛИЗНАЦИ

Най-хубавите черти на всяка зодия

Овните са дръзки Силни характери, самостоятелни, самоуверени и видимо безстрашни, представителите на тази зодия обичат да поемат риско...

Чакали сте този момент – времето в живота си, когато най-накрая се чувствате сякаш „всичко е наред“ и че в любовта всъщност може да нямате много притеснения. Вашият „късмет“ в любовта ще дойде под формата на признаване на това, което вече имате. Имате късмет в момента, имате и любов. Понякога оставяте тази любов настрана и забравяте, че тя е там, което от своя страна ви кара да се чувствате сякаш не правите всичко възможно, за да я накарате да работи по най-добрия начин. Така че зависи от вас, Близнаци, колко късмет искате да допуснете в живота си.

Кой би повярвал, че ТЕЗИ 5 зодии са най-борбените от всички

ДЕВА

Вашият късмет в любовта се крие в способността ви да разпознавате какво е добро в живота ви и как наистина и наистина трябва да спрете да се оплаквате от всичко, което съществува. Вие сте обичани и въпреки това игнорирате това. Вие се възползвате от хората в живота си, които ви обичат, като естествено предполагате, че можете да се отнасяте към тях като към даденост. За това са там, нали? Да се подчинят на волята ви и да приемат настроенията ви, колкото и зле да се държите, нали? Е, имате късмет, както при истинския „късмет“ и това означава, че ще можете да видите колко много сте обичани веднъж завинаги и да започнете на чисто и по-смирено с всеки един.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com