5-те зодии сред жените, които будят ЗАВИСТ у всички

9488
5-те зодии сред жените, които будят ЗАВИСТ у всички
Снимка: Instagram

Това са жените, които са красиви, успели, обичани и всичко, което човек може да си пожелае в живота. Съответно с щастието идва и много завист у другите, ето кои са зодиите, на които всяка жена завижда!

ОВЕН: Жените Овни са изключително успешни във всичко, с което се захванат. Те са много пробивни, имат усет за бизнес, печелят добре и това е трън в очите на много от приятелките им. Овните искат да имат охолен живот, да живеят добре и нищо да не им липсва, затова винаги намират начин да го постигнат. Макар другите да им завиждат, Овните хич не се интересуват от чуждото мнение, защото знаят с колко труд са постигнали статуса си на живот. Затова са горди от себе си и се обграждат с успели хора, с които имат общи цели и никой не би завидял на другите.   

Топ 5 на зодиите, за които семейството е призвание

Далеч не всеки мечтае да създаде семейство. Но за някои бракът е призвание. Ето как стоят нещата в зодиакалния кръг. 5 място - Стрелец...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са огън жени! Те са едни от най-красивите представителки на зодиака. Съдбата ги е дарила с красота и сексапил, достойни за възхищение и завист. За щастие не им се налага да спазват строги диети или да се подлагат на разни процедури – те просто са си природно красиви, а сексапилът им може да привлече всеки един мъж. Жените Близнаци имат по-близки приятели мъже, отколкото жени, защото завистта на жените е прекалено голяма и Близнаците предпочитат да се обграждат със стойностни мъже, с които да споделят мечтите си и моментите от живота.

ЛЪВ: Лъвиците са погалени от Съдбата! Те винаги имат до себе си човек, който ги обожава и е лудо влюбен в тях. Късметът на представителките на зодия Лъв е изключителен и те винаги могат да се похвалят с любов като по филмите. Мъжете им ги глезят, обичат ги, изненадват ги, подаряват им подаръци и ги обичат истински от цялото си сърце. Коя дама не мечтае за любов като по филмите? Всяка! И именно за това на Лъвовете често им завиждат и всички си мечтаят да са на тяхно място.   

СКОРПИОН: Представителките на тази зодия излъчват неустоим чар и сексапил. Могат да имат всеки мъж, който си пожелаят и най-често това се случва точно по план. Обичат да си доказват, че са неустоими, затова и честичко си позволяват да си присвоят чуждото – хем е по-сладко, хем по-вълнуващо. Затова има много жени, които не ги харесват и им завиждат, но са напълно безпомощни пред красотата и хитростта им. Плашат се от тях, затова гледат да стоят настрана!  

ВОДОЛЕЙ: Водолеите са жени, които имат много късмет в живота си. Имат страхотни семейства – обичани са от съпрузите си, имат прекрасни деца и това е нещо, което ги кара да бъдат много щастливи и доволни от себе си. Успяват да създадат красив и уютен дом, винаги намират начин да попътуват по света, имат хубава работа и изобщо много хора им завиждат благородно за това, което имат. За щастие успяват да го запазят завинаги!

Как се целуват представителите на всяка зодия?

При зодиите винаги има особености според дадения знак. Дори в неща като целуването. В тази статия сме разгледали как се целуват различн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com