5 знака, че ви е време да живеете заедно

60307
5 знака, че ви е време да живеете заедно

Винаги се чудим дали човекът, който стои до нас е човекът, с който трябва да живеем. Истината е, че няма как да разберем, докато не опитаме. Има риск да не ни хареса и това ще е сигурен знак, че не бива да сме заедно. За това ви съветваме - колкото по-рано, толкова по-добре!

Готови сте, сако...

...не усещате никакъв натиск. Ако решението ти е повлияно от упреците на близките ти, родителите ти, приятелите ти или или самата себе си, още не си готова да го направиш! Няма определен срок кога една двойка трябва да заживее заедно, така че си дай толкова време, колкото ти е необходимо.

не искаш да се откажеш от сегашния си начин на живот. Ако чувстваш, че в момента имаш фантастична връзка, и не искаш това да се променя, значи определено си готова. Когато всеки ден се убеждаваш, че именно Той е идеалният за теб, и когато и двамата имате чувството, че с един-друг сте уцелили джакпота, няма съмнение – вече сте готови да заживеете заедно!

Цялата истина за мъжете според датата им на раждане

Денят, в който сме родени е денят, който определя характера ни и много от събитията в живота ни. Лесно можем да открием какви може да с...

сте преживели огромен скандал или значително разногласие по важен въпрос и сте продължили заедно. Помниш онзи скандал, който беше на косъм да срине връзката ви до основи, но въпреки това и двамата направихте необходимото, за да я запазите? Ако сте преживели успешно нещо такова, със сигурност сте готови да поделите един покрив. Вече знаете как да се справяте със споровете по между ви, без те да влияят негативно на любовта ви, и това със сигурност ще бъде от огромен плюс, когато се нанесете заедно някъде.

сте дефинирали точно връзката си. “Какво точно сме ние” е важен и основен въпрос, когато плановете ви станат сериозни. Трябва да обсъдите какво иска всеки от вас и да видите дали гледате в една посока. Само ако това е така, имате шанс съвместното ви съжителство да просъществува дълго.

сте пътували заедно за повече време и сте си изкарали страхотно. Различно е когато се виждаш с партньора си само за няколко часа на ден, на вечеря или кафе, така няма как да прецениш дали наистина можеш да си паснеш с него и в чисто битово отношение. Ако сте изживели дълго пътуване заедно и всичко е преминало гладко и щастливо, имате пълната предпоставка да започнете нов живот под един покрив!

не става дума за пари. Да, да живеете заедно и да плащате един наем е несъмнено по-изгодно и за двама ви. Но, ако това е основната причина, не го правете! Любовта и съвместният ви живот трябва да се крепят на много други неща, но при всички положения не и на финансите ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com