5 зодии, които са най-любящите съпрузи

8998
5 зодии, които са най-любящите съпрузи
Снимка: iStock/Guliver

Разберете кой от вашите ухажори може да бъде истински принц.

1. Дева

Най-лошите зодии за съпрузи

Разбира се, зодията не винаги е решаваща при избора на партньор. Трябва обаче да се съгласите, че понякога има плашещи съвпадения, коит...

Ако искате да видите в ролята на съпруг един послушен, умел, трудолюбив и търпелив партньор, няма да намерите по-добър от Девата. Може би мъжът от тази зодия е малко скучен, но неговите постоянство и жертвоготовност нямат граници. Той ще се грижи отлично за децата и ще бъде чувствителен към желанията ви, без да се подценява. Дори и с естественото си скъперничество, мъжът Дева няма да жали пари за семейството си. Ако го хвалите и цените, той никога няма да се промени и ще обича до гроб.

2. Лъв

Мъжът Лъв в семейството поема функциите на покровител и закрилник. Той осигурява на жена си всичко най-добро. Уверен стабилен лидер е и силно се интересува от това как ще се позиционира пред любимата си. След като се ожените за Лъв, можете да сте сигурни, че той ще ви носи на ръце и ще ви защитава от възникващите житейски несгоди. И също така, пригответе се за щедри подаръци, Лъвът обича всичко красиво, така че предпочита да купува изключително скъпи неща.

3. Везни

Такъв мъж няма да загуби нежността и романтиката, дори ако живее със съпругата си дълги години. Причината за такова внимание е, че Везните усещат настроението и разбират женската природа. Те ще избягват кавги, никога няма да влизат първи в конфликт и винаги ще търсят компромиси. С децата представителите на знака също се държат нежно и разумно, знаят как да ги забавляват и успокояват. Любителите на пътуванията и оригиналните видове отдих ще намерят във Везните спътник, който може да създаде истинска романтична приказка.

Най-добрите съпрузи според зодията

Зодиите често определят връзките, работата и нещата, които правим в живота си. Както другите неща, те са определящи и за съпрузите. Ето...

4. Телец

Стабилната психика на Телеца гарантира лоялност и благоприличие. Моногамни по природа, те изразходват всичките си умствени и физически сили за тези, които ценят, понякога жертвайки собствените си интереси. Такива мъже са пуритани по природа, взискателни и често религиозни.

5. Козирог

Ако Козирогът се ожени, тогава той избра най-добрата жена, която среща по пътя си. С него никога няма да скучаете, защото никога няма да спре да доказва на любимата си, че е най-чаровният, интелигентен и честен мъж на света. За един син такъв баща ще бъде пример за патриархално мъжко поведение, а за дъщеря си - идеален бъдещ съпруг.

Ако съпругът ви е от една от изброените зодии, то вие сте спечелили от “лотарията”. Пазете го да не ви го отмъкнат без да разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com