6 евтини декора, с които домът ви ще засияе на Нова година

7343
6 евтини декора, с които домът ви ще засияе на Нова година
Снимка: Алексей Смирнов / Pixabay

Преди Нова година ни се иска да напълним къщата с празнична атмосфера, но невинаги има възможност да похарчим допълнителни суми за украса. Въпреки това има няколко бюджетни опции за декориране, които ще създадат новогодишно настроение и няма да накарат собствениците на дома да фалират.

Дървена украса за коледно дърво

Напоследък еко-декорът става все по-популярен. Обикновените дървени играчки могат да служат не само като украса за коледното дърво, но могат да бъдат окачени из цялата къща. Обикновено те се продават заедно в комплекти и са направени в еднакъв стил.

Подложки за чаши от филц

25 пожелания за Нова година

1. Нека през новата година светлината озарява дните ти! Нека здравето, щастието и любовта да се неотлъчно до теб във всеки твой ден! 2...

Подложки за топли ястия в новогодишната тема ще украсят вашата кухня. Можете да купите подложки не само за топли ястия, но и за чаши. Филцове може да се сложи и на масичката за кафе в стаята, където пиете чай пред телевизора. Достатъчно е да проявите малко креативност и всичко ще си дойде на мястото.

Одеяло

Одеялото винаги придава уют на стаята, например, можете да се увиете в него, когато гледате филми вечер. Новото одеяло ще освежи леко интериора. Стаята може да бъде украсена с новогодишен модел, напомнящ за предстоящите празници.

Пръстени за салфетки

Този евтин предмет на декора веднага прави сервирането на масата по-празнично. Можете да използвате пръстени в ежедневието, но те ще изглеждат най-добре на новогодишната маса. Ако изберете пръстени за салфетки с лъскава повърхност, тогава тя ще отразява красиво празничното осветление, пише Elle Decoration.

Свещи

Свещите, посредени в дома, винаги добавят уют и създават приятна атмосфера. Големите цилиндрични свещи изглеждат най-красиво. Можете да ги поставите навсякъде, просто се погрижете за капещия восък, който лесно може да съсипе покривката с коледни мотиви.

Коледна звезда

За да е успешна Новата година, направете това, преди старата да си отиде

Декември е не само последният месец от годината, но и времето, в което искаме да приключим много дела. През този период трябва да контр...

Това бижу отскоро е на мода. Може да се направи от дебела хартия. Коледната звезда може да бъде окачена на прозореца или в коридора. Някои хора купуват комплекти малки коледни звезди.

Нова година в ретро стил също ще изисква малко разходи. Можете да се докоснете до коледната украса, която вашите баби или родители са използвали в недалечното минало. Със собствените си ръце можете да направите хартиени гирлянди, да подредите стари пощенски картички из къщата и да украсите коледната елха с памучна вата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com