Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 евтини декора, с които домът ви ще засияе на Нова година

24 декември 2021, 10:30 часа

Преди Нова година ни се иска да напълним къщата с празнична атмосфера, но невинаги има възможност да похарчим допълнителни суми за украса. Въпреки това има няколко бюджетни опции за декориране, които ще създадат новогодишно настроение и няма да накарат собствениците на дома да фалират.

Дървена украса за коледно дърво

Напоследък еко-декорът става все по-популярен. Обикновените дървени играчки могат да служат не само като украса за коледното дърво, но могат да бъдат окачени из цялата къща. Обикновено те се продават заедно в комплекти и са направени в еднакъв стил.

Подложки за чаши от филц

Подложки за топли ястия в новогодишната тема ще украсят вашата кухня. Можете да купите подложки не само за топли ястия, но и за чаши. Филцове може да се сложи и на масичката за кафе в стаята, където пиете чай пред телевизора. Достатъчно е да проявите малко креативност и всичко ще си дойде на мястото.

Одеяло

Одеялото винаги придава уют на стаята, например, можете да се увиете в него, когато гледате филми вечер. Новото одеяло ще освежи леко интериора. Стаята може да бъде украсена с новогодишен модел, напомнящ за предстоящите празници.

Пръстени за салфетки

Този евтин предмет на декора веднага прави сервирането на масата по-празнично. Можете да използвате пръстени в ежедневието, но те ще изглеждат най-добре на новогодишната маса. Ако изберете пръстени за салфетки с лъскава повърхност, тогава тя ще отразява красиво празничното осветление, пише Elle Decoration.

Свещи

Свещите, посредени в дома, винаги добавят уют и създават приятна атмосфера. Големите цилиндрични свещи изглеждат най-красиво. Можете да ги поставите навсякъде, просто се погрижете за капещия восък, който лесно може да съсипе покривката с коледни мотиви.

Коледна звезда

Това бижу отскоро е на мода. Може да се направи от дебела хартия. Коледната звезда може да бъде окачена на прозореца или в коридора. Някои хора купуват комплекти малки коледни звезди.

Нова година в ретро стил също ще изисква малко разходи. Можете да се докоснете до коледната украса, която вашите баби или родители са използвали в недалечното минало. Със собствените си ръце можете да направите хартиени гирлянди, да подредите стари пощенски картички из къщата и да украсите коледната елха с памучна вата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес