6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак

8889
6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак
Снимка: Istock/Guliver

Всички ние имаме приятелски двойки, които са заедно от години, но нито са сгодени, нито предприемат крачката да сключат брак. Причините за това може да са стотици, но днес ще поговорим за нещата, които жените правят несъзнателно и отказват от брак мъжете до тях.

Дами, времето ще настъпи, когато човекът до вас е готов за това, а докато дойде този момент, не правете тези 6 неща:

Това са зодиите, които трудно приемат раздялата

Има хора, които трудно се примиряват, когато една връзка се изчерпа или достигне до финал. Те полагат всички усилия, за да предотвратят...

1. Постоянно натякване

Което трябва да признаем, че е типично женска черта. Соченето на други щастливи двойки за пример може да е доста смазващо са самочувствието на мъжа. Да гледаш живота на другите и да сочиш колко добре се развиват връзките на приятелите ви, не е най-добрата идея за мотивация. Ако една жена постоянно натяква на един мъж, че нейната приятелка е омъжена, а тя все още не е, много е вероятно това да повлияя негативно и да откаже всеки мъж от по-сериозни намерения.

2. Битови забележки

Един от най-омразните поводи за скандал у дома за един мъж са именно битовите забележки. В ума на мъжа се прокрадва мисълта, че ако докато все още не се женени имат разправии за неизмити чинии и неприбрани дрехи, то какво ли ги чака след брака. Дами, помнете че мъжете бягат далеч от жени, които им напомнят на майките ми, когато като малки са им се скарали защо не са си подредили стаята достатъчно прилежно.

3. Изневяра

7 неща, за които мъжете се притесняват в спалнята

Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят за фигурата си, за това как се справят и какво си мисли мъжът до тях. ...

Ако в една връзка има изневяра в миналото от страната на нежната половинка, естествено е мъжът да се замисли дали този партньор е надежден и ще имат ли проблеми по време на брака. Доверието е много ценно за създаването на едно семейство, но дори простената изневяра е повод за размисъл и колебание у всеки един здравомислещ мъж.

4. Безразборно харчене на пари

Мъжете не харесват жени, които харчат без мярка, защото в техните очи изглеждат не много надеждни партньори. Харесват жената до тях да е поддържана, но всичко прекалено им идва в повече. Чудят се как партньорката им може да бъде добра и отговорна майка, когато харчи заплатата си за дрехи и обувки, още преди да е минал и половината месец. Друго притеснение е как самите те биха могли да издържат жената до себе си, а и след време дете. Задачата понякога им се струва прекалено сложна.

5. Разведени родители

Много мъже преценяват, че примерът в семейството на жената до тях е изключително важен. Ако родителите на половинката им са разведени, мъжете имат едно наум, че жената до тях може да последва примера на родителите си, защото няма здрава основа, на която да стъпи. Това, разбира се, са само теории и мъжете добре знаят това, но никога не забравят този факт.

Зодиите, които се променят напълно, когато са влюбени

1. Стрелец Подобно на всеки друг огнен знак, Стрелецът ще ви глези с най-скъпите подаръци, които могат да се намерят, ще ви отведе на ...

6. Прибързани крачки

Някои дами имат склонността да избързват в една връзка. Искат бързо да завладеят човека до себе си, да живеят заедно на втория месец и да си обещаят вечност в най-кратки срокове. Това плаши мъжете и ги отказва да мислят за по-сериозни действия, най-вече за предложение за брак. Прекалено напористите жени плашат мъжете и това е така, откакто свят светува.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com