6 от най-честите съдбовни предчувствия, които не трябва да ПРЕНЕБРЕГВАТЕ

12220
6 от най-честите съдбовни предчувствия, които не трябва да ПРЕНЕБРЕГВАТЕ
Снимка: iStock

Всички сме усещали определено чувство у нас, което ни кара да си мислим, че нещо скоро ще се случи, преобръща стомаха ни и изостря сетивата ни. Шесто чувство, интуиция, дежавю... Факт е, че всичко около нас има причина, за да се случи. Вселената понякога се опитва да ни предупреди, като ни изпраща различни знаци и сигнали, които обаче трябва да се научим да разчитаме правилно. Ето 6 от най-честите съдбовни предчувствия:

Страх, появил се от нищото

Как да настроиш шестото си чувство?

За да може вродената ти интуиция да ти бъде наистина полезна, трябва първо да се настроиш на такава вълна. Ако се чудиш какво да прави...

Ако изведнъж нещо във вас прещрака, отключи се страх и станете напрегнати, то най-вероятно душата ви усеща прииждаща заплаха. Интуицията ви се обажда и иска да ви предупреди, затова огледайте добре случващото се около вас и ако индикирате повод за тревога – опитайте се да промените ситуацията и да предотвратите последиците.

Облива ви прекалено голямо вълнение

Знайте, че сте на прав път, когато при някаква дейност от ваша страна, в душата ви се настанява едновременно спокойствие, но и с чести изблици на вълнение, задоволство. Вие се чувствате прекрасно, не може да свалите усмивката от лицето си – продължавайте в същия дух, на прав път сте. Не пропускайте тази възможност и се насладете на макс на душевното си състояние.

Притеснявате се за здравето си

Ако нямате определени симптоми и болки, но все пак ви хване параноята и започнете да мислите много за здравето си, което не е лошо, но не и в тази насока, то е добре наистина да му обърнете внимание. Може би самото тяло подсказва на ума ви, че има някакъв скрит проблем, който може да стане по-сериозен, ако не му обърнете внимание навреме.

Откриха шестото чувство на шофьорите

Специалисти от университета на Хюстън и Тексаския транспортен институт са изяснили, че докато разсейването на шофьора от SMS-и увеличав...

Силно заинтересовани сте от даден човек

Вслушвайте се в интуицията си, когато се запознавате с нови хора или сте покрай стари приятели. Ако до такива хора се чувствате спокойни, щастливи, уравновесени, то значи са подходящата компания. Започнете ли да се интересувате по-задълбочено от конкретен човек, не се спирайте – това може да е вашият спасител, вашата любов, човек, който ще ви помогне да израстнете и т.н. Не се отказвайте и започнете с любезен разговор, като постепенно се насочвате към темата, която ви интересува.

Прекалено самоуверени сте

Самоувереността е хубаво нещо, когато е на база реални качества, а не фантастична оценка на собствената ви същност. Ако не вярвате достатъчно в себе си, променете това, вдигнете гордо глава и не се самобичувайте за всяко нещо.

Огромно вълнение преди важни събития

Телепатия, ясновидство, телекинеза или шесто чувство

Сигурно поне веднъж сте имали чувството, че нещо определено ще се случи или че ще стане по определен начин и то наистина става така. Ше...

По-голямата част от нас изпитва огромно вълнение например преди изпит, дългоочаквано пътуване, важна бизнес среща и т.н. – неща, които наистина са ценни за нас. И затова, ако вълнението ви е неспирно, знайте, че Вселената ще е с вас и ще ви донесе късмет и успехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com