6 предмета в чантата ви, които носят лош късмет

25537
6 предмета в чантата ви, които носят лош късмет

Дамите знаят, че в дамската им чанта може да се побере абсолютно всичко, но е хубаво да внимават какво носят там, за да носят със себе си само добра енергия през деня. Ето кои са предметите, които е по-добре да махнете от дамската си чанта:

1. Стара снимка – много дами държат в портмонето си стари снимки на деца, на родители, дори собствени такива. Старите снимки държат миналите събития близо, а за да имате щастливо бъдеще, не бива да сте свързани с миналото си, което ви дърпа назад и не ви позволява да приемете новите събития в живота си.

3-те зодии без късмет в живота напоследък

Това са зодиите, на които все им бяга късметът, каквото и да правят, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат...

2. Много ключове – не дръжте в себе си ключове, които ползвате рядко. Ключовете могат да „заключат“ лошата енергия във вас и да не й позволят да си тръгне. Дръжте в себе си най-важните ключове, които ползвате всеки ден, но не и такива, които просто си стоят във вас.

3. Повече от едно огледало – не носете в чантата си повече от едно малко огледалце, в което да се оглеждате. Смята се, че ако имате две огледала в чантата си, те могат да погълнат щастието и добрата енергия в ежедневието ви.

4. Чадър – не носете в чантата си от онези малки сгъваеми чадъри през цялото време, а само когато наистина ще вали дъжд. Чадърът е символ на това, че може да ви „предпази“ от хубавите случки в ежедневието и да попречи щастливите събития да достигнат до вас.

5. Бижута – не носете в чантата си пръстен, който например носите от време-на време, нито бижу, което може да ви потрябва за някое събитие, за да сте винаги подготвени. Бижутата трябва да стоят у дома, защото носени навън в чантата ви могат да уловят както добрата, така и лошата енергия на хората, с които се разминавате и с които се срещате през деня.

Ето как да прекадите къщата, за да тръгне животът ви към по-добро

Ако често се чувствате изтощени, безразлични, уморени и постоянно обезсърчени, тогава е време да прогоните негативната енергия и да жив...

6. Талисман – ако имате талисман, който искате винаги да е с вас, носете го близо до себе си – в джобовете си или като бижу, окачено върху вас. Когато оставяте чантата с талисмана си вътре, го отделяте от себе си, с което късметът също си отива от вас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com