6 причини защо някои дълги връзки НЕ стигат до сватба

5086
6 причини защо някои дълги връзки НЕ стигат до сватба
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са заедно 6-8 години, но вечно са само гаджета и така и не ги виждаме сгодени, нито пък ги виждаме да предприемат други важни стъпки в живота си. Дори ние самите може да сме в такава връзка и да нямаме обяснение защо стоим на едно място и нищо не се случва, докато нашите приятели са женени, имат семейства, деца и вървят смело напред.

Ето няколко причини, поради които някои дълги връзки не стигат до годеж и брак:

Обрат в живота на тези 3 зодии през ноември 2020 г.

Животът е непредвидим, за щастие често и за хубавите неща, които не очакваме, но те все пак идват и ни изненадват приятно, правейки ни ...

1. Несигурност един в друг

Ако един от двамата партньори не е сигурен, че човекът до него е сродната му душа, трудно би предложил брак, знаейки че се чувства несигурен. Въпреки че това е абсолютна тайна и никой от двамата не говори за това, усеща се, че има нещо, което спира двойката да създаде семейство. Дори често единият партньор е в тази връзка по навик или само, за да изчака по-правилния човек да се появи в живота му.

2. Много лоши примери

Има хора, които често гледат какво се случва с живота на другите и си мислят, че това ще ги споходи и тях. Ако една двойка е заобиколена от техни приятели, преживели развод, сигурно страхът това да не се повтори и при тях е водещ. Затова и все отлагат важната стъпка да предложат брак или да направят друга голяма крачка, защото се страхуват да не се провалят.

3. Разходи

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 г.

Годината все още не е приключила и някои зодии ги очаква незабравимо предложение за брак, за което отдавна мечтаят. Любовта е по-силна ...

Някои хора не могат да преживеят колко скъпа е една сватба и решават, че са си добре и без брак. Знаем обаче, че това изобщо не е оправдание, което може да се вземе насериозно, защото сватба може да се направи както с 10, така и със 110 гости. Да сключиш брак без пищно тържество е също толкова важна крачка, колкото и ако имаш голяма сватба.

4. Страх да не би връзката да се промени

Много небивалици сме чували, че бракът променя до неузнаваемост една връзка. Много хора си представят, че след сватбата двойката става скучна, стои си само у дома и се чуди за какво да се скара първо. Истината е, че един брак не може да промени двамата души, които обичат да пътуват, да излизат, да бъдат себе си, независимо от обстоятелствата. Бракът само прави всичко по-зряло и истинско, а не скучно.

5. Разведени родители

Хората, които имат разведени родилите, е най-малко вероятно да скочат с главата напред като предложат брак и предприемат тази важна стъпка в живота си. Лошият пример от детството им е дълбоко вкоренен в тях и бракът е по-скоро нещо, което биха пропуснали с удоволствие, за да не се налага да повтарят грешките на родителите си.

Странни сватбени традиции по света

В различни краища на света съществуват различни обичаи по време, преди и след сватбата, някои от които твърде странни, разказва електро...

6. Пускане по течението

Много хора живеят по инерция и се пускат по течението, без да осъзнават колко бързо си минават годините и как никой няма да ги чака вечно. Има хора, които просто не осъзнават, че човекът до тях отдавна е готов за брак и иска промяна. Когато обаче не получат това, което искат толкова дълги години, много вероятно е просто да си тръгнат. Тогава другият партньор осъзнава, че е допуснал голяма грешка като не е осъзнал нуждата от развитие във връзката си, пускайки се по течението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com