6-те зодии с най-хаплив характер

45815
6-те зодии с най-хаплив характер
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии стават наистина опасни, когато нещо не върви спрямо техните очаквания. Техните хапливи забележки могат да ви връхлетят като буря, от която е почти невъзможно да се измъкнете. Можете да се окажете жертва на моментното им настроение и безскрупулния им сарказъм. Ето кои са 6-те зодии с най-хаплив характер:

6. Дева

Представителите на зодия Дева са известни с хапливия си характер. Те са силно дисциплинирани. За съжаление светът, в който живеем, в никакъв случай не е перфектен и това често ги кара да избухнат. Хората около тях трудно могат да им угодят, защото Девите са убедени, че правят всичко по най-добрия възможен начин. Така обкръжението им често става жертва на хапливите им забележки. Недостатъците им могат да включват дребнавост, нетолерантност, плахост и прекален перфекционизъм.

5. Козирог

Тази зодия също има постоянни изисквания към околните. Козирогът е човек, на когото може да се разчита, държи се сериозно, като същевременно показва старание и висока резултатност. Въпреки тези качества, зодията е известна с това, че много лесно избухва. Ако критикувате Козирога несправедливо, може да очаквате истинска стихия от хапливи забележки. Сред негативните му качества са инатът, песимизмът, неувереността и скъперничеството.

4. Скорпион

Внимавайте да не „настъпите“ Скорпиона сериозно, защото отмъщението ще бъде зрелищно и оригинално. Представителите на този знак са доминантни и обсебващи, понякога дори безскрупулни. Те нямат никакъв страх от конфронтации. Когато трябва да се защитят, веднага показват хапливия си характер. Влизат смело в битката докрай. Сред недостатъците им са ревността, любовта към провокациите и трудното постигане на компромис.

3. Лъв

Не са малко ситуациите, в които Лъвът може да блесне с хапливия си характер. Представителите на тази зодия наистина се държат като крале на джунглата. Затова и заповедите им са неоспорими. Имат нужда от обожание, обичат да командват и да са в центъра на вниманието. Много харесват изявите и подхождат към тях с голямо самочувствие. Сред негативните качества на зодия Лъв са желанието да се налагат и инатът.

2. Рак

Да, тук става въпрос именно за любвеобилните представители на зодия Рак. Те са истински таланти в емпатията, но могат да бъдат и доста хапливи. Раците често сменят настроенията си и това задължително се отразява и на близките им. Тъй като са емоционални и лесно раними, могат да бъдат и доста злопаметни. Представителите на зодия Рак рядко ще направят това, което сте им казали. По-скоро прикрито ще се опитат да ви наложат своето собствено мнение.  Сред негативните им качества са срамежливият характер, смяната на настроенията и възможността да действат извън всякаква логика.

1. Овен

Представителите на зодия Овен внасят хумор и организираност във всяка ситуация. Когато избухнат обаче, по-добре не заставайте на пътя им. Тя обичат хората да играят по свирката им. Очакват всички да ги следват, без да ги критикуват. Хапливият им характер винаги се проявява в стресови ситуации. Веднага могат да обезоръжат противника с тежки аргументи и дори леко повишен тон. Самите те трудно могат да овладеят потокът от язвителни думи, който излиза от тях. Особено ако ситуацията изобщо не им отърва. Това е ценно качество на Овните, тъй като те се защитават ефективно и открито. Сред недостатъците им е, че са саможиви, нетърпеливи и непредсказуеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com