6 зодии с късмет във всичко през ДЕКЕМВРИ

15288
6 зодии с късмет във всичко през ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock

СТРЕЛЕЦ

Вече сте разбрали, каквото трябва и сте станали по-внимателни с решенията, които сте взели и поради това сте достигнали до важен кармичен урок, в който имате право на избор. Готови сте да излезете от кармичния си цикъл и да продължите към откритите възможности или можете съзнателно да изберете да останете в рамките на модела, в който сте били. Този избор е само ваш, но преди да го направите, уверете се, че избирате място на любов, а не на страх, тъй като този месец има потенциала да промени целия ви живот.

Зодиите, които биха се омъжили рано

СКОРПИОН

Тъй като по това време започваме съвсем нов цикъл, можете да очаквате тази тема да се появи и в живота ви. Помислете за човека, който сте били миналата година по това време и колко много сте се променили и израснали; колко много сте пуснали в живота си.

Зодиите, като малки деца!

Овен Децата Овни са борбени още от малки и много трудно ще ги задържите в кошарата, защото ентусиазмът им и креативността как да се из...

ОВЕН

Този месец имате фантастична енергия, която само трябва да решите да прегърнете. Помислете за неща, които са били в ума ви и за които може да не сте решили или сте се въздържали и сега се настройте в сърцето си, за да видите какво наистина иска то. 

ДЕВА

Нормално е да сте скептични или колебливи по отношение на промяната и дори да се налага да предприемате непознати стъпки, но с тази енергия, която получавате, тя ще ви даде повече причини да правите нещата, които ви плашат, вместо да се замисляте защо не. В този момент няма ограничение за растежа, който ще получите.

РАК

Колко е труден характера на ЗОДИЯ Везни?

Везните са добряци и са от онези хора, които и на мравката път правят. Умишлено няма да ви навредят, дори ще се опитат да ви помогнат ....

Мисловният процес често е това, което ви хваща в ситуации, които отдавна сте надраснали. Но с промяната, която идва днес, ще се чувствате по-уверени и по-свободни, за да можете да предприемете следващите стъпки. Несигурността ще се стопи и вие трябва да се чувствате много по-уверени и по-смели.

3-те зодии, които обичат трудностите

БЛИЗНАЦИ

В момента сте на мястото, където няма да търпите нищо по-малко от звезден и успешен месец. Чувствате, че го заслужавате и ако не ви дойде естествено, тогава ще го създадете за себе си със собствената си решимост. Любовният ви живот е перфектен; не е нужно да се тревожите за това или нещо подобно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com