6 зодии с късмет във всичко през МАЙ

49279
6 зодии с късмет във всичко през МАЙ
Снимка: iStock

КОЗИРОГ

Най-важното нещо, което трябва да запомните, е да не правите решения или избори въз основа на нещо, което се е случило преди, а вместо това, което си представяте за бъдещето си. Сложете надеждата в основата на всяка опция и вярвайте, че най-добрият изход е предопределен. 

Зодиите, които винаги ще се привличат

РАК

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ

ЛЪВ Случайно имаш някой, който те иска толкова много, че няма да може да се сдържи и кой си ти, че да приемаш нещо по-малко от целия п...

Само вие знаете по кой от тези два пътя ще вървите и докато може да обсъждате това решение, ще имате яснота. Ще видите кога трябва да влезете в действие. Блокажите ще бъдат премахнати от живота ви и ще ви позволи да продължите напред. Нещата се събират и най-важното е, че виждате по-далеч в бъдещето. Частите, които не сте могли да преместите в миналото, най-накрая ще се подредят във ваша полза.

ОВЕН

Ще бъдете ангажирани с нещо като дейност, която ще накара и двамата да се погълнете напълно. Това ще създаде връзка между вас двамата и ще остане като един от най-добрите ви спомени. Това също ще изгради връзката ви, тъй като този период изглежда е маркер за вас по отношение на любовта и късмета. Това, което чувствате като страхотна възможност за вас двамата, се оказва един от по-добрите ходове, които ще направите тази година.

БЛИЗНАЦИ

Винаги си добър, вярно е, но понякога тази милост е параван да не искаш да навлизаш по-дълбоко. Това е като стена между вас и вашия романтичен човек, която им казва, че всичко е наред, стига да не поискате твърде много. През този период дори няма да искате да знаете за тази стена, тъй като нещо ще се промени толкова драстично за вас, когато става въпрос за любов и доверие. 

Кои зодии са най-големите магнити за пари

Козирог Tе са издръжливи и търпеливи, но и работят страшно усилено, като дори почивката им е под формата на работа. Упорити и амбициоз...

5 зодии са големи късметлии в живота

СКОРПИОН

Известно време не сте се чувствали толкова удобно да споделяте с романтичния си партньор, тъй като сте започнали да не им се доверявате до известна степен. На път сте да навлезете в период в живота си, в който ще получите втори шанс да се доверите отново. Знаейки, че животът не е свършил за вас, ви кара да се чувствате освежени. 

ЛЪВ

Очаквайте, че нещата ще се реализират напълно до Пълнолунието във вашия знак през ноември. Дотогава е време да застанете зад мечтите си. Най-добре би било да вярвате в себе си толкова, колкото давате тази енергия на другите. Но също така става дума за това как се чувствате към себе си и откъде идва тази енергия. Във времена на промяна можете да почувствате по-голяма нестабилност и да се оттеглите в зоната си на комфорт. Тази зона на комфорт обаче вече я няма, което означава, че няма накъде да се върви, освен напред. Трябва да помните, че малките стъпки правят голяма разлика и всичко е възможно, ако вярвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com