7 хитрини за невероятни мигли

7311
7 хитрини за невероятни мигли
Снимка: PublicDomainPictures / Pixabay

Изкуствените мигли могат да се използват само за социални събития или специални вечерни партита. Както и в предишния сезон, тенденцията е естествеността в грима. Ако желаете да придадете на очите си съблазнителен ефект, просто накарайте миглите ви да изглеждат естествено, а тези седем малки тайни ще ви помогнат:

Тайна 1

7 тайни за красиви мигли

Дългите, плътни мигли са атрибут, който всяка жена иска да покаже. Ето защо грижата за тях е толкова важна. Миглите , освен несъмнено ж...

На първо място изберете правилната спирала. Въз основа на това какъв ефект желаете да бъде получен – удължаване, обем, водоустойчивост... Ако имате нужда от всичко наведнъж, тогава има само един вариант – потърсете универсална спирала „всичко в едно“. Също така, не се страхувайте да комбинирате различни видове спирали. Например, използвайте един слой удължаване и един слой за обем. Ефектът ще е страхотен.

Само не бива да забравяте, че ако желаете да запазите здравето на вашите мигли, не използвайте водоустойчив тип спирала в ежедневния си грим, защото съдържа по-агресивни съставки. Понеже очите са най-деликатната  зона, трябва да бъдете максимално внимателни при избора на спирала и средства за премахване на грим, защото естествената красота и блясък на вашите мигли пряко зависи от тези продукти. Изберете продукти, които са получили дерматологично и офталмологично одобрение.

Тайна 2

Извийте миглите си. Много момичета съзнателно се отказват от тази важна стъпка. За да запазят добре формата си миглите и в същото време да не се увредят, преди нанасяне на спирала върху сухите мигли е добре да поставите щипци. Нанесете форцепс възможно най-близо до линията на миглите, като фиксирате здраво скобата.

Тайна 3

5-те най-често допускани грешки при използването на спирала за мигли

Получаването на дълги, плътни и извити мигли изисква само да знаете как да се възползвате от всички предимства на спиралата, когато я н...

Може да започнете нанасянето на спирала от корените. Поставете четката върху корените на миглите, направете няколко зигзагообразни движения, за да повдигнете корените на миглите и нанесете спирала върху тях. След това бавно преместете четката към върховете на миглите. Тази техника ще спаси миглите ви от залепване и бучки.

Тайна 4

Ако сте оцветили кожата на клепачите при боядисване на миглите, отстранете отпечатъците със сух памучен тампон. Гримьорите съветват да държите лист хартия близо до линията на миглите (горна или долна). Така ще изцапате чаршафа, а не кожата и съответно няма да развалите грима.

Тайна 5

Опитайте се да използвате добра козметика за отстраняване на грим за очи, дори ако спиралата ви не е водоустойчива. Работата е там, че колкото по-малко търкате кожата на клепачите, толкова по-добре е за нея и за миглите като цяло. Изберете хипоалергичен, немазен продукт, който бързо разтваря спиралата и я отстранява от миглите ви без усилие. Между другото, някои продукти за очи съдържат специални компоненти, които укрепват миглите и насърчават растежа им, като витамин А.

Тайните на красотата с изкуствените мигли

Знаете ли, че момичетата могат да накарат мъжете да изпълняват всяко тяхно желание? Питате се, как ли? Ами, като пърхат с мигли! За да...

Тайна 6

Използвайте етерични масла! Те могат да бъдат закупени във всяка аптека, като някои от тях биха могли да бъдат използвани много ефективно за укрепване на миглите. Например рициновото масло има невероятен ефект върху миглите – прави ги по-плътни и еластични, докато репейното масло укрепва миглите и ги кара да растат по-бързо.

Тайна 7

Почиствайте миглите си всеки ден! Колкото и да е странно, не всички момичета спазват това просто правило и в резултат на това миглите стават по-крехки, започват да се чупят или падат. След като премахнете грима за очите, е добре нанасянето на етерично масло върху миглите

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com