7 магически съвета да накараш един мъж да се влюби в теб на първата среща

5149
7 магически съвета да накараш един мъж да се влюби в теб на първата среща
Снимка: iStock/Guliver

В живота на всяка жена има момент, в който наистина иска да угоди на мъжа на всяка цена. Това се случва заради силна любов. Подобно състояние може да се прехвърли на мъж, за да се получи реципрочност. Време е да разберете как може да стане.

Телепатия

Не можем да вдъхновим човек с това, което искаме, но можем да предадем вътрешното си състояние чрез поглед. Това означава, че на първа среща можете да използвате силата на погледа си. Да покажете на един мъж любовта си и да го заразите с това магическо състояние. Трябва да погледнете в очите му и да си представите как вашата енергия и чувства отиват към него. Когато двама души се погледнат, между тях възниква комуникационен канал, по който може да се обменя енергия.

Защо не мога да срещна любовта?

Насладете се на срещата

Това вече не е езотеричен, а по-скоро психологически съвет. Ако се отнасяте към първата си среща като към интервю за работа, тя ще се провали. Отпуснете се и се насладете на всичко, което се случва. Това е най-добрият начин да прекарате среща по начин, който да угоди на мъжа и да не губите време напразно. Ако ви е приятно, тогава и той ще се наслаждава на разговора. Основното е, че всичко трябва да върви гладко.

Нахрани мъжа

Както показва практиката, ако на първата среща сами направите нещо за хапване, мъжът е по-вероятно да се влюби в отговор. Единственият проблем е, че понякога наистина не искате да организирате първа среща у дома. Смята се, че ако нахраните мъжа, това значително увеличава шансовете ви за успех. Някой казва, че това е заради грижата, а друг смята, че така влагате част от себе си в някого, когото харесвате. Така или иначе, този метод работи чудесно.

В живота си всеки човек среща тези три вида любов

Използвайте правилния парфюм

За да омагьосате мъжа и да го накарате да се влюби във вас по-бързо, можете да използвате парфюм. Трябва да е правилния, защото има определени аромати, които влияят на мъжкото съзнание по-добре от други. Най-добрият и силен аромат е върбинката. Парфюмите с натурално масло от върбинка са най-добрият избор за жени, които се опитват да намерят любовта и да се влюбят в мъжа, когото харесват.

Можете да обърнете внимание и на лавандулата – растение с чисто женска енергия, което има и любовни свойства. Лавандулата върви много добре с върбинката, спомената по-горе. Също така доста силен е ароматът на карамфил. Ако имате листенца от някое от тези растения, можете да натъркате тялото си с тях. Резултатът ще е много добър.

Използвайте минерали-талисмани

Най-добрите дамски минерали-талисмани за първа среща: перли, гранат, корал, розов кварц, сапфир. Силата им е доста голяма, така че винаги имайте такива камъни в колекцията си от талисмани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно