7 мъжки грешки, които отблъскват жените

28390
7 мъжки грешки, които отблъскват жените
Снимка: iStock/Guliver

На всеки мъж се е случвало да се влюби в жена и всичко да върви добре, но идва момент, в който тя просто започва да се отдръпва. Остава въпросът „Защо?“ и мъжете вечно се чудят с какво я отблъскват. Ето кои са грешките, които мъжете допускат при жените:

1. Прекалено много я притискате - още не сте в сериозна връзка, а постоянно питате къде е, с кого, какво прави и т.н. Това дразни жените изключително много и те се чувстват сякаш в затвор. Ако се държите така, не се учудвайте, ако дамата се дистанцира от вас. Всяка жена мрази да ѝ се държи сметка, особено ако връзката ви все още е в началото.

5 женски качества, които впечатляват мъжете

На всеки мъж му прави впечатление, когато види добре поддържана, красива и стройна жена, но замисляли ли сте се, че това не е най-важно...

2. Нерешителност - никоя жена не харесва мъж, който не е уверен в себе си. Един мъж трябва да взима решения лесно и без колебание.

3. Бъдещи планове - в никакъв случай не споменавайте съвместно бъдеще, ако не сте сигурни в чувствата й. А и дори да сте, почакайте. Всичко ще се нареди и без излишни разговори за деца и семейство. Ако една дама чуе нещо за сватба, рискувате да я загубите много бързо, ако тя не е на същата вълна.

4. Прибързвате - не трябва да запознавате една жена с родителите си, приятелите и близките си, без да сте във връзка. Ако отношенията ви са неясни, по-добре изчакайте всичко да се нареди и чак тогава предприемайте подобни действия. Това плаши една жена и тя се чувства притисната.

5. Държите я на каишка – нито една жена не обича постоянно да бъде наблюдавана. В никакъв случай не си позволявайте да я ограничавате, защото колкото и да ви обича ще се откаже от вас. Не се дръжте все едно я притежавате, дайте й свобода. Не бива да приемате половинката си като нещо, което притежавате и на което сте господари. Дори да й нямате достатъчно доверие, трябва да и предоставите лично пространство.

10 признака, че мъжът не е пораснал

Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете – постоянно се оплаква, лъже и не се държи учтиво. Доста мъже в днешно врем...

6. Не сте способни да направите компромис - едни здрави отношения се градят на много компромиси и от двете страни. Ако не харесвате някои неща в нея или обкръжението й, сте длъжни да направите компромис и да се примирите. Не се опитвайт да я променяте или да я отделяте от приятелите, защото това ще доведе до края на връзката ви рано или късно.

7. Прекалено голямо самочувствие - никога не си позволявайте да парадирате с каквото и да е. Това не се харесва на жените и определено дразни и околните. Дори наистина да има с какво да се хвалите, не го правете. Не е необходимо да изтъквате нещо видимо, тъй като то не остава незабелязано от другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com