7 неща, които ще предпазят дома ви от лош късмет

8635
7 неща, които ще предпазят дома ви от лош късмет
Снимка: iStock/Guliver

Всеки ден ни спохождат неприятности. Амулетите и талисманите ще ви защитят, а наличието им в дома ви ще го пазят от неприятности.

Защитните амулети можете да си направите и сами лесно и от импровизирани неща. Има и предмети, които сами по себе си носят късмет и пазят дома.

1. Безопасна игла

Тя ще ви опази от зли очи. Мнозина я зареждат с енергия, като ѝ изричат специални заклинания. Можете да се възползвате от защитата ѝ и без заклинания.

2. Монети

Монетите могат да ви помогнат да избегнете финансов крах. За да енергизирате този талисман и да очаквате да спечелите лесно пари, сложете монетата в пръстта на саксия с растение. Тя ще зареди с енергия монетата. Сложете някакъв знак на монетата, за да можете да я разпознаете сред останалите и да не я дадете случайно в магазина. Можете да я сложите в специална малка торбичка или джоб от червен плат. Освен защита, монетата ще ви донесе добър финансов късмет.

10 прости правила, с които да постигнеш пълно щастие у дома

Понякога животът изглежда толкова сложен и объркващ, че неволно искаш ясни правила и спазвайки ги да можеш да изградиш собственото си щ...

3. Червена връвка

Това е много популярен талисман, който се използва в много култури като фън шуй. Източните учения казват, че червеното гони злите духове и освен това е отличен магнит за положителна енергия Qi. Червените конци се окачат пред входната врата на дома или се носят на лявата ръка като гривна, така че да ви заобикалят отрицателни токове.

4. Пръстен

Тези бижута са едни от най-мощните защитни предмети. Те буквално са универсални, семейните пръстени могат дори да се предават от поколение на поколение. От такъв пръстен очаквайте късмет, но ако собственикът му е пострадал, с препоръчва да минете пръстена през солена вода (внимавайте да не повредите материала).

5. Торбичка със сол

Домът ви издава вашия характер

Домът издава много за това какви личности сме. Изборът на цветове, снимките по стената, както и подредбата и хигиената в жилището разкр...

Самата сол е прекрасен контраст на всичко тъмно и нечисто. Тя предпазва буквално от всичко - от зли очи, проклятия, неуспехи, черни магии. Може да се използва не само в дома, но и извън дома, като защитен амулет. Можете много лесно сами да си го направите. Купете или направете своя малка торбичка. Изсипете сол в нея и я стегнете плътно, за да не се разсипе солта.

6. Всяко украшение

Всяко украшение може да стане мощен амулет, заради скъпоценните камъни и металите по него. Те дори не трябва да бъдат зареждани. Ако си имате свой любим пръстен с камък, обеци, колие или гривна, то силата на природата винаги ще бди над вашето спокойствие.

7. Ключ

Купете произволен ключ, който няма да се пъха в никоя ключалка. От древни времена ключовете са били магически и важни предмети за благополучие. Маговете ги използвали като защита от магии и зли духове. Можете да сложите ключ на входната врата в коридора или окачени на стените до изхода, за да предпазят дома от лошо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com