7 предмета, които изпиват добрата енергия от дома ви

6816
7 предмета, които изпиват добрата енергия от дома ви

Много предмети у дома ни действат негативно и често изобщо си нямаме идея за това. Хубаво е да знаете символиката на някои вещи, които да разместите, да подарите или просто да се отървете от тях, за да запазите баланса в дома си. Ето кои са те:

1. Скъсано портмоне – никога не дръжте в себе си и в дома си старо портмоне, което има дупка или изглежда вече много захабено. То е символ на недоимък, на липсата на пари и на трудности в семейството, свързани с финансите. Незабавно подменете портоменето си с ново, за да спрете тази негативна енергия, която привлича то.

4 предмета, които привличат ПАРИ в дома ви

Много хора вярват, че силата на енергията на предметите може да им помогне в живота, а също така и да им попречи. Затова винаги е добре...

2. Черен чадър – не дръжте в дома си чадър, който е изцяло черен. Той „държи“ лошата енергия в дома ви и не й дава да излезе навън. Изхвърлете черния чадър и го подменете с друг, за да се отървете от негативните вибрации вкъщи.  

3. Изкуствени цветя – ако нямате възможност да се грижите за свежи цветя, не ги подменяйте с изкуствени. Изкуствените растения са символ на престорените взаимоотношения в семейството. Отървете се от фалша в семейството си като се отървете и от декоративните изкуствени цветя.

4. Счупена чаша – може би пазите някъде по шкафовете любима часа с отчупено ръбче, но колкото и да ви е любима – не я дръжте в дома си! Тя е символ на „счупеното“ щастие и е по-добре да нямате такава вещ в дома си.

5. Скъсана снимка – всички ние имаме в дома си стари снимки, които пазим за спомен. Скъсаната снимка обаче не носи щастие в дома. Тя символизира раздяла, спор или голям скандал с човека, който е на снимката. Или я залепете много внимателно или просто не я пазете в този вид.

4 предмета в дома ви, които носят ЛОШ късмет

Не забравяйте, че не всички предмети, които внасяте в дома си имат положителна енергия, затова внимателно избирайте кога и какво да куп...

6. Подарък от бивша любов – отървете се от всички сантиментални подаръчета, които сте получавали от някой, който вече не е в живота ви. Ако държите тези вещи в дома си, е възможно никога не забравите този човек и винаги да изпитвате някакви чувства към него, които ще ви попречат да продължите напред.

7. Намерена вещ – ако някога сте намирали на улицата ценно бижу или интересен предмет, който сте решили да задържите, поправете грешката си! Чуждите предмети внасят в дома ви чужди страдания, чужди съдби и животи. Нямате нужда от това в дома си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com